Emne nr.: 090-30973
Emne nr.: 090-30973

Hvor mange penge kan jeg spare?

Du kan altid være helt sikker på, at du får en besparelse på 10% på den hytte, du bestemmer dig for at booke. Men der er nu fine muligheder for, at du vil spare en del mere end det. Vi ser nemlig hyppigt afslag på 20% eller endda betydeligt mere; så hvis heldet er med dig, kan du gøre en rigtig god handel.

Du vil til hver en tid finde det største udvalg af nedsatte hytter hos Feline Holidays.

Hvornår kan jeg spare flest penge?

I en situation hvor en ejer af en hytte kan se, at der er 4 uger eller mindre til en periode, hvor vedkommendes hytte mod forventning ikke er blevet udlejet (eller hvor en anden lejer har været tvunget til at aflyse i sidste øjeblik), kan han vælge at sænke prisen.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Det er ikke muligt at sige, at der på et givent tidspunkt vil være flest Last Minute hytter i et ferieområde. Årsagen er, at det som nævnt kun er op til de enkelte ejere at beslutte, om prisen på hytterne skal sættes ned.

Der er ikke nogen Last Minute tilbud i øjeblikket - hvad gør jeg?

Hvis du mener, at det antal Last Minute hytter, du i øjeblikket kan vælge imellem, er for lavt (eller måske er der endda ingen tilbud), er det således ikke en fejl. I den aktuelle situation er det bare sådan, at der ikke er nogen nedsatte hytter. Skulle du være havnet i denne situation, råder vi dig til at søge lidt bredere. Jo mere fleksibel du er i forhold til geografien, jo flere hytter med rabat vil der være at vælge mellem.

Book dit Last Minute tilbud når du finder det

Alt efter hvornår på året du er på udkig efter ”tilbud hytte nordjylland” og alt efter, hvor fleksibel du er i forhold til geografi, kan det være mere eller mindre svært at finde det helt perfekte sted. Når du har fundet en hytte til nedsat pris, som du er tilfreds med, er der derfor ikke nogen grund til at vente. Lej din hytte med det samme. På den måde er du sikker på, at besparelsen ender i dine lommer - og du eliminerer risikoen for, at en anden kommer dig i forkøbet.

En hytte kan opfylde en række krav. Her er plads til såvel at slappe af og til at være aktive. Nyd tiden sammen i den hytte, der er jeres klare favorit, og skab den ferie I drømmer om.

Den mængde hytter, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig den hytte, der matcher familiens krav. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

At finde din hytte er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen, for andre end du kan være på udkig efter samme hytte som dig. Derfor: Få overstået bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Blandt lystfiskere er Nordjylland et af de bedste områder i Europa: ikke kun det legendariske gule rev, men også udsigten til spændende kutterture mellem Limfjorden og Kattegat får øjnene til at funkle.

Nordjylland er omgivet af to have, Kattegat i øst og Skagerrak i vest. De to have mødes ved Jyllands nordlige spidse, og er et spektakulært syn.

Hvor der er meget hav, er der også meget kyst: Nordjylland byder på mange skønne sandstrande, der inviterer jer til at bade, lege eller spadsere.

I bør ikke gå glip af landets nordligste by, Skagen. Her frister f.eks. forskellige museer, tre fyrtårne, der repræsenterer fyrtårnenes ændringer gennem århundreder, og en havn hvorfra I kan tage på forskellige udflugter.

Hvis du gerne vil være tæt på havet, er Læsø det helt rigtige sted. Øen har mange berøringspunkter med det kølige vand. Her kan I f.eks. tage på bådture, hvor I kan fange havdyr og se sæler.

Limfjordens kulturhistorie er midtpunktet i Limfjordsmusset. Museet er beliggende i et hus fra 1863 og er omgivet af et historisk skibsværft.

Hvis du er mere interesseret i alene tid, skal du besøge Læsø. Landets mest tyndt befolkede og mindste kommune ligger midt i havet og bliver også kaldt for Kattegats juvel.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af hytter til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige hytter, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du booker en hytte gennem os.

Skulle du finde den hytte, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din hytte, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til den hytte, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2.769 sommerhuse