Emne nr.: 130-A10317
Emne nr.: 130-A10317

Et sommerhus er det perfekte valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastsætter selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt lige fra afslapning med en god bog til aktive timer i naturen.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan fokusere på at finde netop det sommerhus, der passer til din familie.

Når søgningen er slut, og du har fundet netop det sommerhus, der matcher dine ønsker, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

En tur til Nordjylland byder altid på en attraktiv kombination af afslapning i jeres foretrukne sommerhus og udflugter til seværdigheder m.v. i lokalområdet. Det gælder selvfølgelig også i uge 30, så der er rigtig god grund til at glæde sig, til I skal af sted.

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 30. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Nordjylland forekommer himlen særlig bred, og lyset er næsten magisk. Nordjyllands specielle atmosfære har altid tiltrukket mange malere og kunstnere.

Hvis I vil smage nogle af landets nationalretter i en autentisk atmosfære, skal I besøge Skagen havfiskefestival i det sene forår. Her bliver muslinger, rejer og adskillige havfisk tilberedt i åbne køkkener.

1000*1000 meter, så stor er det berømte Råbjerg Mile, som er den største vandreklit i Europa, og som ligger ved Skagen.

Hvis du hellere vil være i luften end i vandet, kan du prøve Egerntårnet i Fårup Sommerland, der tager dig med op over trækronerne og derefter suser ned i frit fald.

Bunkermuseet i Hirtshals er et sandt must see for alle der er begejstret for 2. Verdenskrigs historie. Her er 69 underjordiske bunkere forbundet via skyttegrave.

Nordjylland er omgivet af to have, Kattegat i øst og Skagerrak i vest. De to have mødes ved Jyllands nordlige spidse, og er et spektakulært syn.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af prisgarantien, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 3.733 sommerhuse