Emne nr.: 130-A12525
Emne nr.: 130-A12525

Et sommerhus med pool er lig med en ferie i luksuriøse rammer. Jo flere sommerhuse du kan mellem, jo bedre muligheder vil du have for at finde den perfekte ramme om jeres forestående ferie. I den henseende er du kommet til den helt rigtige portal; her finder du nemlig altid det største udvalg af efterspurgte og skønt beliggende sommerhuse med pool.

Vel ankommet til jeres foretrukne sommerhus kan I glæde jer til en ferie i luksuriøse og attraktive rammer. Der er intet som helst, der kommer op på siden af et sommerhus med pool, når det handler om at forkæle sig selv. Et ophold her er en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Uden for skolernes ferier kan det føles som en håbløs opgave at skulle tilrettelægge en hel uges ferie for hele familien. Alle har travlt og det kan ikke lade sig gøre at finde så mange sammenhængende dage. Den udfordring er du ikke ene om, og der findes heldigvis også en løsning i form af et (forlænget) weekendophold eller en miniferie. Her er det kun 2-4 dage, I skal finde hvilket er meget nemmere.

Ferien er noget helt særligt, og et sommerhus er den oplagte ramme omkring den. Uforglemmelige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad der venter jer i det sommerhus, I beslutter jer for.

Det er meget vigtigt, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde netop det sommerhus, der imødekommer jeres behov. Hvad det punkt angår kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af dejlige sommerhuse.

Når søgningen er forbi, og du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie, er det om at få bookingen gennemført. Det klares på uden videre online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nordjylland er omgivet af havet og tilbyder mange aktiviteter i forbindelse med det salte vand.

Bamsemusset i Skagen er en ganske særlig oplevelse for både store og små. Her venter over 1000 bamser og andet legetøj på jer.

Danmarks mest solrige ø, Læsø, byder på maleriske strande, masser af kunst og kultur samt uberørte hede landskaber til vandreturene.

Hvis du absolut er kulde resistent, kan du hoppe i det kolde vand sammen med andre "viking efterkommere" til den årlige vinterbadningsfestival i janaur, der finder sted i Skagen.

Nordjylland er omgivet af to have, Kattegat i øst og Skagerrak i vest. De to have mødes ved Jyllands nordlige spidse, og er et spektakulært syn.

En af Nordjyllands smukkeste panoramaer åbner sig på toppen af Mulbjerge ved Dokkedal. Her ligger Kattegat ved dine fødder.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 519 sommerhuse