Emne nr.: 090-30973
Emne nr.: 090-30973

Et sommerhus er det oplagte valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I sætter selv rammerne for dagens program, der kan byde på alt fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

I din søgning efter ”sommerhusudlejning nordjylland last minute” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du netop har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når søgningen er overstået, og du har fundet netop det sommerhus, der matcher dine behov, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Du sparer minimum 10%

Sommerhuse med Last Minute rabat er med god grund efterspurgte, fordi de giver adgang til en ferie, hvor der er ekstra godt råd til fornøjelser og oplevelser. Der er naturligvis frit valg mellem de forskellige Last Minute sommerhuse - og du vil altid få et afslag på min. 10% af lejeprisen.

Den mængde af sommerhuse med rabat, som du kan vælge mellem, har afgørende betydning for, hvor du kan komme hen, og hvor stor en besparelse du kan opnå. Jo flere nedsatte sommerhuse jo bedre for dig. Netop derfor er denne side det helt rigtige sted at søge: Ingen andre har samlet så mange Last Minute sommerhuse som os.

Hvornår kan jeg få den største rabat?

Der er for så vidt ingen regler for, hvornår der kan opstå en prisnedsættelse på et sommerhus. Den eneste undtagelse er, at alle prisnedsættelser tidligst forekommer 28 dage før en given periode, hvor et sommerhus ikke er udlejet.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Man kan ikke på et vilkårligt tidspunkt sætte fingeren på et konkret ferieområde og sige, at her kan man finde flest Last Minute tilbud. Det hænger sammen med, at det, som nævnt ovenfor, kun er de enkelte ejere, der kan afgøre, om priserne skal sættes ned.

Jeg kan ikke se nogen Last Minute tilbud i øjeblikket - hvad gør jeg?

Der er kort sagt ikke nogen garanti for, at der på dette tidspunkt vil være så mange nedsatte sommerhuse i lige netop dette ferieområde, at du synes, der er nok. I så fald er det blot et udtryk for, at der lige nu ikke er så mange ejere, der har sat prisen ned. Det er der imidlertid råd for. Konkret råder vi til, at du kigger på et større område, end du til at starte med havde i tankerne. Jo mere fleksibel du er i forhold til geografi, jo flere nedsatte sommerhuse vil der nemlig være at vælge mellem. Samtidig forbedrer du også muligheden for at finde et sommerhus, der er nedsat med betydeligt mere end 10 procent.

Book dit Last Minute tilbud når du finder det

De forskellige sommerhuse til nedsat pris er i høj kurs året rundt, så når du finder et sommerhus, som matcher dine ønsker, så sørg for at få overstået bookingen. Lad være med at udskyde det, for der er ingen garanti for, at det gode tilbud stadig er der, når du kommer tilbage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Naturen bevæger sig mellem vild og mild, og ujævn og blid.

Tag på lange gåture i Læsøs klitplantage. En indhegnet hundeskov er perfekt, hvis du er ude at gå med din firbenede ven, mens de høje sandklitter tiltrækker både børn og voksne.

Den danske nationaldigter Holger Drachmanns hjem er også værd at besøge. I det idylliske bindingsværkshus finder I over 150 malerier og talrige af kunstnerens personlige genstande, der arbejdede i slutningen af 1800-tallet.

Hvis du elsker at besøge dyr, der lever under vand, skal du planlægge et besøg til Ozeanarium i Hirtshals. Her kan I bl.a. opleve sæler helt tæt på.

På den sydøstlige kyst af Nordjylland ligger Lyngså strand, hvor det er super nemt at samle muslinger. Med lidt held kan man også finde rav her - betingelserne for dette er bedst efter en storm.

Nordjylland er omgivet af to have, Kattegat i øst og Skagerrak i vest. De to have mødes ved Jyllands nordlige spidse, og er et spektakulært syn.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2.773 sommerhuse