Emne nr.: 130-I57107
Emne nr.: 130-I57107

Der venter jer en dejlig ferie med mange skønne ferieoplevelser, når turen går til Bornholm i uge 30. Glæd jer til at komme af sted og nyde, at ingen af jer har travlt, fordi I har lagt hverdagen bag jer.

Her på portalen finder du altid det største udvalg af sommerhuse til uge 30. Det er en fordel for dig, fordi du herved får de bedste muligheder for at få opfyldt de ønsker og krav, du har til indretning og beliggenhed.

Et sommerhus er det oplagte valg, når tiden igen er inde til at samle familie eller venner. Om det bare er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

Din søgning efter ”sommerhusudlejning bornholm uge 30” har lige taget et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du kan danne dig et overblik over mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan fokusere på at finde netop det sommerhus, der imødekommer familiens ønsker.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er overstået, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Store og små vandhunde er vilde med Bornholm. De hvide strande med fint sand og bugternes rolige vand er ideelle til skønne dage ved vandet. På Bornholm byder naturen på alt det, man kan ønske sig på en familieferie.

På Dueodde Strand på Sydbornholm er sandet særlig fint, og stranden betegnes som en af de allerskønneste ved Østersøen.

Gudhjem Museum et et hyggeligt lille museum i byens gamle stationsbygning. Hjemstavnsmuseet fortæller om områdets historie og er meget populært.

Besøger man Sommerfugleparken på Bornholm, kan man opleve mere end 1000 eksotiske sommerfugle. Sammen med papegøjer flyver de alle frit omkring i det store glashus.

Klippeskråningen Madsebakke i den nordlige del af Bornholm er kendt for de smukke helleristninger fra yngre bronzealder. Både børn og voksne kan glæde sig til at se disse.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 592 sommerhuse