Emne nr.: 090-60296
Emne nr.: 090-60296

Et sommerhus er et rigtig fint udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er ren win-win.

Det har rigtig stor betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhuse på bornholm med swimmingpool”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver dig overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted.

Når du er på jagt efter ”sommerhuse på bornholm med swimmingpool”, er det væsentligt, at du får så stor en mængde af sommerhuse som muligt at vælge mellem. Det giver dig nemlig de bedste muligheder for at danne dig et overblik og finde netop det sommerhus, der opfylder dine krav. Overblik er præcis, hvad vi giver dig her på Feline Holidays. Desuden får du en nem og hurtig måde at søge på - og selve bookingen tager ikke mange øjeblikke at få overstået.

Der er på ingen måde tvivl om, at hele familien vil elske at have adgang til jeres private pool. Her er tropisk klima året rundt, og udsigten til at boltre sig i vandet virker som en magnet på særligt børn og teenagere.

Det er altid en udfordring at skulle koordinere flere familiemedlemmers kalendere - og opgaven bliver på det nærmeste umulig at løse, hvis der ikke lige er tale om en af skolernes ferieperioder. Du behøver dog ikke at opgive tanken om et velfortjent afbræk i hverdagen. Løsningen er lige til: Book en weekend eller en miniferie, der for eksempel varer 2-4 dage. Det kan alle finde tid til, og det vil være sundt for hele familien at trække stikket i nogle dage.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ikke kun de betagende klippekyster, men også middelalder borgruinen Hammershus imponerer øens besøgende.

En vandretur rundt om Helligdomsklipperne med nedstigning ad gangbroer og trappetrin til stranden er en uforglemmelig oplevelse for vandreglade familier.

Døndalen på den nordøstlige side af Bornholm er et naturoplevelse af de virkelig store. Her finder man bl.a. Danmark højeste vandfald på hele 22 meter.

Fint afmærkede cykelstier sørger for, at du og din familie under trygge forhold kan opleve Bornholms skønneste naturområder.

På Bornholm er der rige muligheder for, at vandglade familier kan få den optimale ferie. Havet omkring øen er perfekt til kano- og kajakture, surfing og kitesurfing, ligesom der arrangeres dykker- og fisketure.

Bornholms Brand Park er verdens mindste væddeløbsbane. Banen ligger i Almindingen og er blot 580 meter lang. Er hyggeligt sted at holde familieudflugt med madkurv.

Hvis I er interesseret i at lære Bornholms historie at kende, er det en god ide at besøge det gamle røgeri på havnen i Hasle. Røgeriet er i dag museum, og her berettes om det erhverv, der gennem tiderne har været så vigtig en del af Bornholms økonomi.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 180 sommerhuse