Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Ferien er noget, hele familien går og glæder sig til i lang tid. Jo mere travlt man har i hverdagen, jo mere trænger man til ferie - og jo længere synes man, at der går, til man langt om længe kan komme af sted. Men det er hele ventetiden værd. I jeres sommerhus har I tid til hinanden, og til alle de individuelle ferieoplevelser, der venter jer i nærområdet.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhuse i frankrig med pool”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted på en skøn ferie.

Jo flere sommerhuse med pool du kan vælge mellem, jo bedre odds er der for, at du kan finde den ideelle ramme om familiens næste ferie. Netop derfor er du kommet til den helt rigtige hjemmeside. Her får du nemlig adgang til den største mængde af sommerhuse med pool - og det er både nemt og enkelt at booke det sommerhus, du foretrækker.

Det er en ganske speciel oplevelse at tage på ferie i et sommerhus, der er opført i attraktive omgivelser. Hele familien kan i den grad begynde at se frem til et skønt ophold på første klasse. Her er fri adgang til poolafdelingen med det tropelignende klima, når som helst I har lyst. På samme tid er der naturligvis også nem adgang til udflugter i lokalområdet omkring jeres sommerhus.

Selv om mange feriegæster vælger en ferie, der varer en hel uge, er der nu også mange andre muligheder. Du kan nemlig godt booke et sommerhus med swimmingpool i en kortere periode. For eksempel vil en miniferie på 3-5 dage altid være et velkomment og velfortjent afbræk i en hektisk og rutinepræget hverdag.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig hører til et af de mest besøgte ferielande i Europa og score point gennem sit afvekslende landskab.

La Grande Motte har den smukkeste sandstrand i Camargue, og er det perfekte for børnefamilier at samles om sommeren. I kan også slentre en tur langs havnen eller nyde en bouillabaisse på restauranterne.

Landsbyen Troglodytique de Rochemenier nær Saumur er en oplevelse for både store og små, selv i dårligt vejr. Her i hulebyen er der mange ting at beundre fra fortiden.

Den sydlige del af Frankrig er som ét stort historisk museum med bygninger fra romertiden på hvert hjørne.

Næsten som på et kitsch postkort, kan man se det turkisblå vand i Vendon i slugten af samme navn, som er et af de smukkeste steder i Europa. Slugten opstod efter den sidste istid. Eventyrlystne familier kan vandre eller sejle i kano til slugten.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på domænet. Som kunde hos os kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige krav til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 6.362 sommerhuse