Emne nr.: 090-48265
Emne nr.: 090-48265

Et sommerhus til 25 personer hører til blandt de største, det er muligt at booke. Når I er en større gruppe på 4-6 familier, der gerne afsted sammen, er et sommerhus det oplagte valg. Der venter mange hyggelige og sjove oplevelser i og omkring jeres udvalgte sommerhus. Der er rigtig gode muligheder for at finde et sommerhus med en swimming pool og/eller et aktivitetsrum, når vi er oppe i denne klasse. Hvis I booker et sommerhus med en eller begge dele, kan I se frem til en super hyggelig ferie på første klasse.

Det er altid hyggeligt at planlægge ferien sammen. Book et sommerhus og lad hele familien være en del af planlægningen. Hvor vil I gerne hen, og hvad kan man foretage sig i området? Når I har kigget på, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til ferien begynder.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde netop det sommerhus, der opfylder familiens ønsker. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid har det største udvalg.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen, for andre end du kan være på udkig efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Mellem kilometerlange sandstrande, Fårup Sommerland og landets mest solrige ø, er der alt fra adrenalin kick til sanselighed og ro.

Bunkermuseet i Hirtshals er et sandt must see for alle der er begejstret for 2. Verdenskrigs historie. Her er 69 underjordiske bunkere forbundet via skyttegrave.

Hvis du gerne vil være tæt på havet, er Læsø det helt rigtige sted. Øen har mange berøringspunkter med det kølige vand. Her kan I f.eks. tage på bådture, hvor I kan fange havdyr og se sæler.

En af Nordjyllands smukkeste panoramaer åbner sig på toppen af Mulbjerge ved Dokkedal. Her ligger Kattegat ved dine fødder.

Hvis du elsker at besøge dyr, der lever under vand, skal du planlægge et besøg til Ozeanarium i Hirtshals. Her kan I bl.a. opleve sæler helt tæt på.

Idylliske gule huse, spændende museer og en rolig kulisse af skov venter på de besøgende i den livlige by Skagen.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus hos os.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 10 sommerhuse