Emne nr.: 349-5005
Emne nr.: 349-5005

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er en sikker opskrift på succes.

Når du søger et sommerhus til familiens kommende ferie, er det af stor betydning, at det sommerhus, du vælger, opfylder så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på få minutter.

Du kan vælge dit sommerhus med plads til 14 personer i visheden om, at her kan 2-3 familier nemt få en vellykket, fælles ferie. Der er god plads omkring jer, og I kan nemt tage på ture i lokalområdet. Sommerhuse til 14 personer er et attraktivt valg, når I er en større flok, der skal af sted sammen. Det skyldes, at der er god plads til alle mand, og at denne type sommerhuse har netop de faciliteter, som en større gruppe kræver.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De fleste af Nordjyllands strande har Det Blå Flag som tegn på udsøgt vandkvalitet. Derudover hersker her optimale forhold for vandsport som f.eks. Surfing.

Kajak og kano er de bedste ledsagere på en bådtur på Voer Å og Lindenborg Å.

Utallige slotte og herregårde giver indblik i den interessante historie, og tager de små besøgende med ind i en eventyrverden med prinser og smukke prinsesser.

Ligesom Blokhus, er den lille by Løkken også en populær og livlig badeby. Her finder I interessante udflugtsmål som Børglum Kloster, Løkken Museum, Galleri Løkke, Fiskeri- og Søfartsmuseet og Family Farm Fun Park.

I bør ikke gå glip af landets nordligste by, Skagen. Her frister f.eks. forskellige museer, tre fyrtårne, der repræsenterer fyrtårnenes ændringer gennem århundreder, og en havn hvorfra I kan tage på forskellige udflugter.

Danmarks mest solrige ø, Læsø, byder på maleriske strande, masser af kunst og kultur samt uberørte hede landskaber til vandreturene.

Langs strandstykket mellem Løkken og Blokhus findes der, i sommermånederne, historiske badehuse, som minder om starttidspunktet for turismens badekultur.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 129 sommerhuse