Emne nr.: 130-B52043
Emne nr.: 130-B52043

Ferien er noget, I alle går og glæder jer til i lang tid. Jo mere travlt man har i hverdagen, jo større bliver behovet for ferie - og jo længere synes man, at der går, til man endelig kan komme af sted. Men det er det hele værd. I jeres sommerhus har I tid til hinanden, og til alle de individuelle ferieoplevelser, der venter jer i lokalområdet.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har væsentlig betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens krav. Hvad det punkt angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

At finde dit sommerhus er naturligvis et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, før du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så den del er overstået på et øjeblik.

Hele familien kan glæde sig til en afstressende ferie i uge 29. Det er altid spændende at komme til Thyholm, hvor I får nem adgang til mange dejlige ferieoplevelser i lokalområdet.

Det er både nemt og enkelt at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine behov her på Feline Holidays. Det skyldes, at du altid kan finde det største, samlede udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 29, hos os. Kort og godt: Du får et hurtigt overblik over mulighederne og kan let finde dit sommerhus.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Limfjorden adskiller det nordlige og sydlige Jylland, og forbinder Nord- og Østersøen. Vest for denne spændende biotop ligger naturparadiset Thyholm.

Stranden ved Hvidbjerg er et dejligt sted at bade ved Limfjorden. Sandet er lidt grovkornet, men vandet er lavt og ideelt til små børn.

I Odby er der en smuk klintformation. Bølgekraften fra Nissum Bredning skaber her stejle skråninger og tilbyder en fantastisk udsigt over Limfjorden.

Struer er en hyggelig by. Her er der mulighed for en afslappet shoppingtur gennem de små butikker.

Ved Helligkilde strømmer koldt og klart vand ud af jorden. Kilden bliver kaldt for hellig og er et skønt mål for en picnicudflugt.

Det gamle apotek i Søndbjerg huser et charmerende lille museum. Udstillingen handler om Thyholm-regionen.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen bliver du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle krav til det sommerhus, du er på udkig efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 39 sommerhuse