Emne nr.: 121-95-0527
Emne nr.: 121-95-0527

Sommerhuse med plads til 8 personer er en meget efterspurgt størrelse, fordi de opfylder behovene hos rigtig mange. Her er god plads til en familie, og der kan også blive plads til et par bedsteforældre. Her venter der jer nogle super hyggelige dage i et sommerhus, der har den indretning, I ønsker, og som giver nem adgang til oplevelser i nærområdet. Søg blandt det store udvalg af sommerhuse til 8 personer og få mere ud af ferien. Når du vælger et sommerhus i denne størrelse bliver der nemlig større overskud til oplevelser, end hvis du valgte et sommerhus med plads til flere personer.

Lad valget falde på et sommerhus, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at slappe af i skønne omgivelser og slippe væk fra hverdagen. Et sommerhus er det ideelle valg, når der skal ske noget andet.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue en lang række forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del foregår uden videre online, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholms idylliske natur gør øen til det perfekte feriemål for familier, der ønsker en afslappende ferie.

Gudhjem Museum et et hyggeligt lille museum i byens gamle stationsbygning. Hjemstavnsmuseet fortæller om områdets historie og er meget populært.

Kysthedelandskabet ved Hammeren længst mod nord på Bornholm er det helt perfekte sted til lange vandreture og skønne naturoplevelser.

Kan I lide at vandre i jeres ferie, er Bornholm et godt sted at tilbringe familieferien. Et hav af fint markerede vandreruter gør det nemt at opleve øen til fods.

Hvis man gerne vil vide mere om byens Nexøs historie, er byens museum et godt sted at begynde.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til den billigste pris her på siden. Som kunde her på domænet kommer du nemlig helt automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 331 sommerhuse