Emne nr.: 130-I68003
Emne nr.: 130-I68003

I kan roligt glæde jer til de mange, fælles oplevelser, der venter jer i området omkring jeres foretrukne sommerhus i uge 42. Det bliver skønt at komme af sted på en velfortjent ferie, hvor I rigtig kan nyde, at ingen af jer har noget, der skal nås inden et bestemt tidspunkt.

Mængden af sommerhuse, du kan vælge mellem, har afgørende betydning for, hvor gode muligheder du har for at få opfyldt dine ønsker til f.eks. indretning og beliggenhed. Her er du i de bedste hænder hos Feline Holidays, fordi vi til hver en tid giver dig det største udvalg og gør det nemt at søge mellem de sommerhuse, der er ledige i uge 42.

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, kan du roligt se frem til en super dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange dejlige udflugter i lokalområdet sammen med dem, du holder mest af.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus på bornholm i uge 42” er det af stor betydning for dig, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde netop det sommerhus, der opfylder dine behov. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på portalen; vi har nemlig altid det største udvalg.

Når du har fundet det sommerhus, du ønsker dig, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus straks, så er alt på plads til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Maleriske landsbyer, spektakulære naturområder og en gennemført behagelig atmosfære præger Bornholm og gør øen til det perfekte sted at holde en afslappende familieferie.

På Dueodde Strand på Sydbornholm er sandet særlig fint, og stranden betegnes som en af de allerskønneste ved Østersøen.

Fint afmærkede cykelstier sørger for, at du og din familie under trygge forhold kan opleve Bornholms skønneste naturområder.

Hvis I er interesseret i at lære Bornholms historie at kende, er det en god ide at besøge det gamle røgeri på havnen i Hasle. Røgeriet er i dag museum, og her berettes om det erhverv, der gennem tiderne har været så vigtig en del af Bornholms økonomi.

Troldeskoven nær havnebyen Tejn på Bornholm er noget helt specielt. Her finder man den store bautasten "Troldestenen" og skibssætningen fra yngre jernalder, der består af 14 bautastene.

Foruden øens fantastiske natur er Bornholm også berømt for sine fortryllende skønne byer. Svaneke er udnævnt til den smukkeste by i Danmark og er et must at besøge. De farvestrålende huse med de kønne forhaver er en fryd for øjet.

Bornholms Brand Park er verdens mindste væddeløbsbane. Banen ligger i Almindingen og er blot 580 meter lang. Er hyggeligt sted at holde familieudflugt med madkurv.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 766 sommerhuse