Emne nr.: 160-H0041
Emne nr.: 160-H0041

Hele familien kan godt begynde at glæde sig til de mange udflugter og oplevelser, som venter i lokalområdet omkring jeres sommerhus i uge 33. Det bliver bare skønt at slippe af sted hjemmefra i visheden om, at I har masser af tid til at være sammen.

Det er både nemt og enkelt at finde præcis det sommerhus, der matcher dine ønsker her på Feline Holidays. Forklaringen er, at du når som helst kan finde det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 33, hos os. Kort sagt: Du får et hurtigt overblik over mulighederne og kan let finde dit sommerhus.

Det bedste ved at booke et sommerhus er, at man hurtigt kommer til at føle sig hjemme. Den individuelle indretning og de mange oplevelser, der venter i lokalområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har bestemt jer for, helt enestående.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

At finde dit sommerhus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være på udkig efter samme sommerhus som dig. Derfor: Få gennemført bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholm er et paradis for alle, der holder af naturen. Øen har mange naturskønne landskaber.

På grund af de unikke landskaber på Bornholm, er det en storslået oplevelse at opleve øen fra hesteryg. Dette kan lade sig gøre, da man flere steder på øen kan leje heste.

En af de særlige seværdigheder på Bornholm er rundkirken Østerlars, der ligger nær Gudhjem. Rundkirken er den største af de i alt fire af slagsen på øen.

En af de attraktioner på Bornholm, der tiltaler både børn og voksne, er Bornholms Jernbanemuseum på havnen i Nexø. Her kan I se de skønne gamle tog og høre om den bornholmske jernbanes historie. Museet har åbent i sommerhalvåret.

Troldeskoven nær havnebyen Tejn på Bornholm er noget helt specielt. Her finder man den store bautasten "Troldestenen" og skibssætningen fra yngre jernalder, der består af 14 bautastene.

I Middelaldercentret på Bornholm genopstår Middelalderen. Både børn og voksne er det interessant at få et indblik i, hvordan man levede på den tid. Mest spektakulært er middelalderfesternes muntre aktiviteter og udførelsen af de gamle håndværk.

Det er en både spændende og lærerig oplevelse at besøge en af Bornholms glaspustere og betragte dem, mens de arbejder. På Bornholm har man ligefrem en højskole for glaskunst.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle krav til det sommerhus, du er på jagt efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 191 sommerhuse