Emne nr.: 339-30057
Emne nr.: 339-30057

En tur til Bornholm byder altid på en spændende kombination af afslapning i jeres foretrukne sommerhus og udflugter til seværdigheder m.v. i lokalområdet. Det gælder naturligvis også i uge 31, så der er al mulig grund til at glæde sig, til I skal af sted.

Din søgning efter ”sommerhus på bornholm i uge 31” og din efterfølgende landing på denne side er et stort skridt på vejen mod en vellykket ferie. Det er nemlig hos os, at du når som helst kan finde det største udvalg af de sommerhuse, som det er muligt at leje i uge 31. Fordelen for dig er, at det giver dig et hurtigt overblik over mulighederne og dermed sparer dig for tid. Nemt og enkelt.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en stor del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

Din søgning efter ”sommerhus på bornholm i uge 31” har lige taget et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du kan danne dig et overblik over mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der opfylder familiens behov.

Når søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du er faldet for, er det tid til at få klaret bookingen. Der er ingen grund til at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at andre kommer før dig. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få den del på plads også.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholm er den del af Danmark, der er mest forvent, hvad solskinstimer angår. Øen er meget populær blandt kunstnere, der bruger de lange sommerdage på at male landskaber.

Ønsker I at tilføre familieferien på Bornholm et maritimt islæt, kan en udflugt med båd anbefales. En af de mest kendte er turen fra Gudhjem til naboøen Christiansø.

Der venter jer ren idyl, hvis I går en tur gennem den maleriske havn i Gudhjem på Bornholms nordlige kyst. Intet besøg i Gudhjem uden et smut forbi byens fiskerøgeri.

Hvis man gerne vil vide mere om byens Nexøs historie, er byens museum et godt sted at begynde.

På den nordligste spids af Bornholm ligger Salomons Kapel, en kirkeruin fra 1300-tallet. På grund af beliggendheden helt ud til havet, er ruinen et yndet udflugtsmål.

Troldeskoven nær havnebyen Tejn på Bornholm er noget helt specielt. Her finder man den store bautasten "Troldestenen" og skibssætningen fra yngre jernalder, der består af 14 bautastene.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 197 sommerhuse