Emne nr.: 130-I68003
Emne nr.: 130-I68003

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der venter jer en dejlig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og masser af muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som nærområdet byder på.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus på bornholm i uge 14” er det af stor betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der matcher dine krav. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på portalen; vi har nemlig altid det største udvalg.

Når din søgning efter ”sommerhus på bornholm i uge 14” er ved at være ved ovre, fordi du har fundet nøjagtig det sommerhus, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Det er altid skønt at opleve Bornholm, og det gælder selvfølgelig også i uge 14. Glæd jer til en dejlig uges ferie i jeres sommerhus.

Hos os vil du altid finde det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 14. Det giver dig overblik og sikrer, at du på en nem og enkel måde kan finde præcis det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Maleriske landsbyer, spektakulære naturområder og en gennemført behagelig atmosfære præger Bornholm og gør øen til det perfekte sted at holde en afslappende familieferie.

Hjorts Fabrik i Rønne er både keramikfabrik og museum. Her får man beundre den historiske samling af keramik og derigennem få et interessant indblik i øens historie.

Fra udsigtsplatformen på det 70 meter høje fyrtårn Hammerfyr er der en betagende udsigt over havet og borgruinen. I klart vejr kan man se helt til den svenske kyst.

Troldeskoven nær havnebyen Tejn på Bornholm er noget helt specielt. Her finder man den store bautasten "Troldestenen" og skibssætningen fra yngre jernalder, der består af 14 bautastene.

Bornholms Brand Park er verdens mindste væddeløbsbane. Banen ligger i Almindingen og er blot 580 meter lang. Er hyggeligt sted at holde familieudflugt med madkurv.

I forlystelsesparken Brændesgårdshaven kan hele familien have en dejlig dag. De voksne kan slappe af i det smukke haveanlæg, mens børnene morer sig i parkens lege- og vandland.

Lundesten er den største og bedste bevarede passagergrav på Bornholm. Graven ligger i den sydlige del af øen, og den giver et godt indblik i "tragtbægerkulturen" omkring år 3000 f.Kr.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på domænet.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 763 sommerhuse