Emne nr.: 130-A01786
Emne nr.: 130-A01786

Det er altid hyggeligt at organisere ferien sammen. Lej et sommerhus og lad hele familien tage del i planlægningen. Hvor vil I hen, og hvad kan man foretage sig i området? Når I har kigget på, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til turen.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til din familie.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

En tur til Nordjylland byder altid på en attraktiv kombination af afslapning i jeres foretrukne sommerhus og udflugter til seværdigheder m.v. i lokalområdet. Det gælder selvfølgelig også i uge 42, så der er al mulig grund til at glæde sig, til I skal af sted.

Det er både nemt og enkelt at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine behov her på Feline Holidays. Forklaringen er, at du altid kan finde det største udvalg af sommerhuse, som er ledige i uge 42, hos os. Kort sagt: Du får et hurtigt overblik over mulighederne og kan nemt finde dit sommerhus.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nordjylland er det perfekte rejsemål for hele familien takket være det milde klima fra Golfstrømmen, Europas største vandreklit og den spændende fortid med vikinger.

Limfjordens kulturhistorie er midtpunktet i Limfjordsmusset. Museet er beliggende i et hus fra 1863 og er omgivet af et historisk skibsværft.

Bunkermuseet i Hirtshals er et sandt must see for alle der er begejstret for 2. Verdenskrigs historie. Her er 69 underjordiske bunkere forbundet via skyttegrave.

Den danske nationaldigter Holger Drachmanns hjem er også værd at besøge. I det idylliske bindingsværkshus finder I over 150 malerier og talrige af kunstnerens personlige genstande, der arbejdede i slutningen af 1800-tallet.

Danmarks mest solrige ø, Læsø, byder på maleriske strande, masser af kunst og kultur samt uberørte hede landskaber til vandreturene.

Et besøg i Ørnereservatet i Hirtshals er perfekt til at opleve ørnens majestætiske naturkraft på tæt hold. I de utrolige shows vil I blive forbløffet over rovfuglens læringsevne.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2.866 sommerhuse