Emne nr.: 332-098553
Emne nr.: 332-098553

Hele familien kan roligt begynde at glæde sig til de mange udflugter og oplevelser, som venter i lokalområdet omkring jeres sommerhus i uge 31. Det bliver bare skønt at slippe af sted hjemmefra i visheden om, at I har alverdens tid til at være sammen.

Drømmen om en skøn ferie i uge 31 er lige kommet et stort skridt tættere på at gå i opfyldelse. Her på portalen får du nemlig altid det største udvalg af de forskellige sommerhuse, som det er muligt at leje i uge 31. For dig betyder det overblik og sparet tid, at du kan se mulighederne ét sted - så kan du koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine krav.

Et sommerhus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og meget bedre bliver det ikke - slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine behov, har det væsentlig betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi altid har det største udvalg af sommerhuse.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er gået igennem, kan du være sikker på, at rammerne om familiens kommende ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Naturen er aldrig den samme i Nordjylland - vinden, havet og saltet giver et nyt billede hver dag.

Et besøg i Ørnereservatet i Hirtshals er perfekt til at opleve ørnens majestætiske naturkraft på tæt hold. I de utrolige shows vil I blive forbløffet over rovfuglens læringsevne.

Skagen har altid tidligere begejstret kunstnere. De berømte Skagensmalere, der var aktive mellem 1890 og 1930, blev inspireret af det særlige lyst og landskabet.

Den tilsandede kirke, hvoraf kun tårnet kan ses i dag, stammer fra slutningen af det 14. århundrede. I det 18. århundrede blev kirken fyldt med flyvesand og måtte graves fri til hver gudstjeneste indtil det 19. århundrede.

Idylliske gule huse, spændende museer og en rolig kulisse af skov venter på de besøgende i den livlige by Skagen.

Nordjylland er omgivet af to have, Kattegat i øst og Skagerrak i vest. De to have mødes ved Jyllands nordlige spidse, og er et spektakulært syn.

Det Hvide Fyr har siden 1747 vist skibsfører, vejen til Skagen.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 1.201 sommerhuse