Emne nr.: 349-4021
Emne nr.: 349-4021

Lad valget falde på et sommerhus, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her får I alle muligheder for at hygge jer i skønne omgivelser og slippe væk fra den hektiske hverdag. Et sommerhus er det optimale valg, når der skal ske noget andet.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus nordjylland med hund” er det af stor betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde nøjagtig det sommerhus, der imødekommer dine ønsker. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på hjemmesiden; vi giver dig nemlig altid det største udvalg.

Når du har fundet det sommerhus, du ønsker dig, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en skøn ferie.

Når du er i færd med at planlægge familiens kommende ferie, er det af afgørende betydning, at det er muligt at I kan tage hunden med. Ferien ville ikke være den samme, hvis den ikke var med. I har alle behov for at slappe af sammen, behov for at have tid til hinanden. Det - og masser af dejlige ferieoplevelser - er, hvad I alle kan glæde jer til.

På Feline Holidays kan du finde det største udvalg af kæledyrsvenlige sommerhuse. Her er der plads til mellem 1 og 4 husdyr. Når dit sommerhus med husdyr tilladt er booket, kan I alle glæde jer til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Maleriske sandstrande, uberørte klitter og originale fiskerlandsbyer - i Nordjylland kan man som ingen andre steder nyde Danmarks fortryllende natur.

Hvis du gerne vil være tæt på havet, er Læsø det helt rigtige sted. Øen har mange berøringspunkter med det kølige vand. Her kan I f.eks. tage på bådture, hvor I kan fange havdyr og se sæler.

Den tilsandede kirke, hvoraf kun tårnet kan ses i dag, stammer fra slutningen af det 14. århundrede. I det 18. århundrede blev kirken fyldt med flyvesand og måtte graves fri til hver gudstjeneste indtil det 19. århundrede.

Hvis du hellere vil være i luften end i vandet, kan du prøve Egerntårnet i Fårup Sommerland, der tager dig med op over trækronerne og derefter suser ned i frit fald.

Nordjyllands Østkyst tilbyder de optimale betingelser for en uforglemmelig familieferie. Her er badestrandene meget børnevenlige, og de idylliske havnebyer og fiskerlandsbyer har en maritim stemning, som inviterer jer til at slentre og dvæle.

Danmarks mest solrige ø, Læsø, byder på maleriske strande, masser af kunst og kultur samt uberørte hede landskaber til vandreturene.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 3.548 sommerhuse