Emne nr.: 160-D7490
Emne nr.: 160-D7490

Er I på udkig efter et sommerhus med ekstra luksuriøs indretning? Så er et sommerhus med spa det oplagte valg. Der er ikke nogen tvivl om, at I vil få nogle hyggelige stunder i et sommerhus med spa.

På Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse med spa. Book i dag og glæd jer til en ferie eller weekend med ekstra forkælelse i det sommerhus, I beslutter jer for.

Et sommerhus er det ideelle valg, når familien eller vennerne skal samles. I et sommerhus er tiden jeres egen, og I kan selv lægge planen for dagens udendørs og indendørs oplevelser.

I din søgning efter et sommerhus har det stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Forklaringen er at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en skøn ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nordjylland kaldes også "lysets land", og det er ikke så sært, at området tiltrækker mange malere, der vil indfange farvespillet mellem himlen, skyerne og havet.

Hvis I besøger Nordjylland i de kolde årstider, behøver I ikke at undvære badesjov: Det tropiske vandland Scandic The Reef tilbyder nemlig 1500 m2 vandsjov får store og små.

1000*1000 meter, så stor er det berømte Råbjerg Mile, som er den største vandreklit i Europa, og som ligger ved Skagen.

En ganske særlig seværdighed er Vippefyret, der er en rekonstruktion af landets første fyr fra 1627, der ofte er afbilledet med en kurv. Vippefyret blev bygget i 1913 til 500-års jubilæet for Skagen.

Langs Nordsøkysten i Nordjylland finder I brede sandstrande bag det vidt strakte klitlandskab. Vinden og bølgerne skaber de optimale forhold for surfere og andre vandsportsudøvere.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller du har spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2.238 sommerhuse