Emne nr.: 090-13787
Emne nr.: 090-13787

Skru op for den gode stemning og ned for hverdagens stress og jag. I et sommerhus med spa kan I nyde en afslappet eftermiddag eller en tidlig morgen i de varme bobler. Hvis I vælger et sommerhus med en stor spa, er der plads til hele familien på én gang - ellers må I skiftes til at nyde livet i det varme, boblende vand.

Feline Holidays har masser af muligheder, når I søger efter et sommerhus med spa. Find det største udvalg af sommerhuse med spa her!

Hvert år er der stor efterspørgsel efter de forskellige sommerhuse, og det er der gode grunde til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I rigtig kan nyde al den tid, I har til hinanden i de hyggelige rammer, som findes i jeres sommerhus. At I også får nem adgang til spændende oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine ønsker, er det afgørende, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi altid giver dig det største udvalg af sommerhuse.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ikke kun de betagende klippekyster, men også middelalder borgruinen Hammershus imponerer øens besøgende.

Selv på dage med stærk blæst er Bornholm et smukt rejsemål. Bølgerne og de enorme klipper er en uforglemmelig oplevelse.

Bornholms hvide rundkirker mod den klare blå himmel er perfekte fotomotiver. Den mindst af disse er Sankt Ols Kirke og den største er Østerlars Kirke.

Hammerhavn er et oplagt sted at holde pause, når familien er på vandretur på Bornholm. Her er der små "vandhuller", og det er herfra, man kan tage med på bådture ud på det stålblå hav.

På den nordligste spids af Bornholm ligger Salomons Kapel, en kirkeruin fra 1300-tallet. På grund af beliggendheden helt ud til havet, er ruinen et yndet udflugtsmål.

For de, der kan lide at klatre, er Bornholm det perfekte sted at holde ferie. De mange klipper og slugter byder på usædvanlige oplevelser.

Kysthedelandskabet ved Hammeren længst mod nord på Bornholm er det helt perfekte sted til lange vandreture og skønne naturoplevelser.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 242 sommerhuse