Emne nr.: 160-D7490
Emne nr.: 160-D7490

Du kan altid booke op til 5 uger online. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine krav.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har brug for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har mange års erfaring med at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at udbedre skaderne er i gang.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større anlægsopgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Intet problem. Kontakt os på (+45) 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er brug for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne type opgaver og har hjulpet en lang række firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan udarbejde et tilbud, der opfylder netop dine ønsker, både når vi taler om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor lang en periode, der er tale om.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af Danmark gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, vi taler om, er der en løsning. Kontakt os nu på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der opfylder dine behov.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der betyder, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus omkring din bopæl. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger på nettet.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at afslutte dit projekt i løbet af 5 uger, er der ingen grund til at ligge søvnløs over det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken landsdel du har behov for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan til enhver tid leje et sommerhus op til 5 uger online. Hvis du har brug for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at finde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine krav.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at jeres nye hus bliver bygget færdigt? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan flytte ind i jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har brug for en periode til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Nordjylland online her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, der opfylder netop dine krav. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt behov for tag over hovedet?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold komme så pludseligt, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan ydermere være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det væsentligt at tænke på, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der således behov for hurtigst muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på Feline Holidays finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af landet. Du kan uden videre leje et sommerhus i en periode på op til 5 uger direkte over nettet. I nogle tilfælde er der imidlertid behov for mere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn involveret, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som det nu kan lade sig gøre. I sådan en situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Nordjylland i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan overtage jeres drømmebolig? Hvis det er tilfældet er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du helst vil have her på siden.

Hvis du har behov for en længere periode, er det også en mulighed. Kontakt os nu, så laver vi gerne et forslag til en løsning, der er skræddersyet til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Står du overfor at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du nået til den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de vante omgivelser ikke byder på den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er en periode på nogle uger i et sommerhus en oplagt løsning. Her er der ro til, at du kan koncentrere dig om arbejdet, og du får væsentligt mere fra hånden. Du kan når som helst booke op til 5 uger online. Hvis du ønsker mere end det, kan det også lade sig gøre. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer nøjagtigt til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden del af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du allerede nu booke dit sommerhus online. Hvis du har brug for mere end det, laver vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man ønsker at være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en oplagt form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Ring på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Vælg et sommerhus som base for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være flere spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Det er vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig det sommerhus, der matcher dine krav. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når du har fundet det sommerhus, du helst vil have, er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Naturen bevæger sig mellem vild og mild, og ujævn og blid.

Naturen omkring Skagen er helt unik og inviterer jer til at tage på oplevelsesrige opdagelsesture. Vandreklitten Råbjerg Mile og den tilsandede kirke giver et indtryk af de enorme naturkræfter, der konstant ændre kysterne.

Limfjordens kulturhistorie er midtpunktet i Limfjordsmusset. Museet er beliggende i et hus fra 1863 og er omgivet af et historisk skibsværft.

Blokhus er en livlig by i Nordjylland, som har været præget af turisme siden 1865. Feriegæsterne kommer her for at nyde et omfangsrigt kulturprogram og kan finde mange interessante sportstilbud.

Lønstrup, en tidligere fiskerlandsby, er en gammel perle ved Nordsøen og bevarer stadig sin særlige charme. Adskillige kunstnere og kunsthåndværkere har slået sig ned i den lille by og sælger deres værker her.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.424 sommerhuse