Emne nr.: 130-I51997
Emne nr.: 130-I51997

Et sommerhus er det oplagte valg, når den store familie og venneflokken skal samles. Det smarte er, at sommerhusene til mange personer er gearet til at have så mange gæster boende. Der vil for eksempel være ekstra mange badeværelser, et stort køkken, et langbord og måske hyggelige faciliteter som bordfodbold eller en swimmingpool. Når I booker et sommerhus, er der plads til liv, leg og glade dage for alle familiens medlemmer.

På Feline Holidays finder du det største udvalg af sommerhuse, hvor der er plads til rigtig mange personer. Denne type sommerhuse bliver hurtigt udlejet, og det er derfor en god ide at leje i god tid, hvis I er ved at organisere familiesammenkomst eller lignende arrangementer, der kræver god plads omkring jer. Når bookingen er på plads, kan I glæde jer til nogle dejlige dage sammen..

Et sommerhus er det optimale valg, når det igen er tid til at samle familie eller venner. Om det kun er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

Jo flere sommerhuse du kan vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hele familien vil synes om at opleve Bornholm på cykel. Den smukke natur byder på skyggefulde skove, hvide strande og stenede klipper.

Fra udsigtsplatformen på det 70 meter høje fyrtårn Hammerfyr er der en betagende udsigt over havet og borgruinen. I klart vejr kan man se helt til den svenske kyst.

Hjorts Fabrik i Rønne er både keramikfabrik og museum. Her får man beundre den historiske samling af keramik og derigennem få et interessant indblik i øens historie.

Selv på dage med stærk blæst er Bornholm et smukt rejsemål. Bølgerne og de enorme klipper er en uforglemmelig oplevelse.

Klippeskråningen Madsebakke i den nordlige del af Bornholm er kendt for de smukke helleristninger fra yngre bronzealder. Både børn og voksne kan glæde sig til at se disse.

Bornholms Brand Park er verdens mindste væddeløbsbane. Banen ligger i Almindingen og er blot 580 meter lang. Er hyggeligt sted at holde familieudflugt med madkurv.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har særlige ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 43 sommerhuse