Emne nr.: 090-27749
Emne nr.: 090-27749

Vil I gerne på påskeferie i et sommerhus? Start allerede søgningen efter et sommerhus i dag, så er I et skridt foran. Det er altid en god ide at være hurtigt ude, når det gælder sommerhuse til påsken.

Er I ved at planlægge en tur i påsken? Saml familie og/eller venner i et sommerhus, hvor I selv afgør, hvad I har lyst til at foretage jer. På Feline Holidays kan I selv vælge, hvad der er vigtigt for jer og jeres påskeferie. Foretrækker I at holde påske i et sommerhus ved vandet, eller vil I hellere være tæt på en storby? Kunne det være sjovt at vælge et sommerhus med spændende aktiviteter som bordfodbold, billard, dart eller swimmingpool? Her bestemmer I selv.

Et sommerhus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - og da slet ikke når man tænker på, at I også får nem adgang til præcis de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

I din søgning efter ”sommerhus bornholm påsken” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du netop har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel det giver dig er, at du sparer tid, fordi du på et øjeblik kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en uforglemmelig ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På grund af de mange attraktioner og den unikke natur er Bornholm et feriemål, som vil begejstre hele familien.

Står der vandretur på dagens program, er det uberørte skovområde Almindingen midt på øen et godt valg. Her ligger også Rytterknægten, der er det højeste punkt på Bornholm.

En af de ting, man kan lave på en afslappende familieferie på Bornholm, er at besøge den lille by Gudhjem. De smalle gader med bindingsværkshuse indbyder til en hyggelig slendretur.

Den maleriske gamle bydel i Svaneke på Bornholms nordøstlige side er et af øens mest populære udflugtsmål. Den charmerende by har en atmosfære af gamle dage og indbyder til et smut rundt i de gamle gader.

På den nordligste spids af Bornholm ligger Salomons Kapel, en kirkeruin fra 1300-tallet. På grund af beliggendheden helt ud til havet, er ruinen et yndet udflugtsmål.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 230 sommerhuse