Emne nr.: 090-98787
Emne nr.: 090-98787

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er ren win-win.

I din søgning efter ”sommerhus bornholm leje uge 29” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du på et øjeblik får overblik over alle mulighederne.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på få minutter.

Det er altid skønt at opleve Bornholm, og det gælder selvfølgelig også i uge 29. Glæd jer til en herlig uges ferie i jeres sommerhus.

Her på hjemmesiden kan du altid finde det største udvalg af sommerhuse til uge 29. Det er en fordel for dig, fordi du på denne måde får de bedste chancer for at få opfyldt de ønsker og krav, du har til indretning og beliggenhed.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Leder I efter et roligt og afstressende sted at holde ferie, er Bornholm absolut anbefalelsesværdig.

I købmandsgården Grønbechsgård i Hasle kan man købe kunsthåndværk fra hele Bornholm og forskellige andre områder af Danmark.

Står der vandretur på dagens program, er det uberørte skovområde Almindingen midt på øen et godt valg. Her ligger også Rytterknægten, der er det højeste punkt på Bornholm.

For de, der kan lide at klatre, er Bornholm det perfekte sted at holde ferie. De mange klipper og slugter byder på usædvanlige oplevelser.

Det er en både spændende og lærerig oplevelse at besøge en af Bornholms glaspustere og betragte dem, mens de arbejder. På Bornholm har man ligefrem en højskole for glaskunst.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af prisgarantien, når du lejer dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 620 sommerhuse