Emne nr.: 130-I56208
Emne nr.: 130-I56208

Styr uden om stress og jag op til denne jul - book et sommerhus til dagene omkring juleaftensdag. Her kan I virkelig nyde årets eventyrlige højtid i afslappede rammer på sikker afstand af hverdagen. Et sommerhus har en speciel effekt på krop og sind - I vil opleve, at I slapper af og hygger på en helt anden måde, end hvis I skulle fejre julen derhjemme.

På Feline Holidays finder I et bredt udvalg af sommerhuse til julen. Indtast jeres specifikke krav og ønsker, og find nemt og enkelt lige præcis det sommerhus, der skal danne rammen om jeres juleeventyr.

Et sommerhus med skøn beliggenhed og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - og da slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til præcis de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus bornholm jul”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen overstået. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Leder I efter et roligt og afstressende sted at holde ferie, er Bornholm absolut anbefalelsesværdig.

Gudhjem Museum et et hyggeligt lille museum i byens gamle stationsbygning. Hjemstavnsmuseet fortæller om områdets historie og er meget populært.

Forlystelsesparken Joboland i Brændesgårdshaven har underholdning for hele familien. Her kan man give den gas i vandlandet og i klatreparken, dyste på minigolfbanen og besøge dyrene i dyreparken.

Troldeskoven nær havnebyen Tejn på Bornholm er noget helt specielt. Her finder man den store bautasten "Troldestenen" og skibssætningen fra yngre jernalder, der består af 14 bautastene.

En hestevognstur gør altid lykke hos børnene, og om sommeren arrangeres der ture gennem det smukke skovområde Almindingen, der ligger midt på Bornholm.

Ved Nexø på den østlige del af Bornholm ligger Sommerfugleparken. Et betagende sted med mere end 1000 farvestrålende sommerfugle, der flyver frit omkring i det store glashus.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 325 sommerhuse