Emne nr.: 121-95-1005
Emne nr.: 121-95-1005

På Feline Holidays finder I et meget stort udvalg af sommerhuse med særligt gode forhold for handicappede. Når et emne er markeret som handicapvenligt, kan det eksempelvis betyde, at der ikke er trapper i huset, at der er tilpassede toilet- og badeforhold eller andre hjælpemidler til rådighed. I kan med fordel gennemgå billeder og beskrivelse på det sommerhus, I har kig på, og se, om det matcher jeres krav.

Hvis I sidder tilbage med spørgsmål til det sommerhus, I tænker på at booke, kan I ringe på (+45) 8724 2251 eller skrive til os på info@feline.dk. Vi hjælper jer gerne med bookingen af det sommerhus, I ønsker at booke til jeres handicapvenlige ferie.

Sommerhuse er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, der er masser af den, og det er selvsagt helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til aktiviteter i lokalområdet, er der populært sagt frit valg på alle hylder.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue en lang række forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Øens fredelige hovedstad Rønne fortryller ikke blot med sine gule og orange malede huse. Her kommer også det Nordens sommerlige lys i særlig grad til sin ret.

Det er en både spændende og lærerig oplevelse at besøge en af Bornholms glaspustere og betragte dem, mens de arbejder. På Bornholm har man ligefrem en højskole for glaskunst.

På en af de aller nordligste klipper på Bornholm ligger borgruinen Hammershus. Ruinen er den ældste af sin slags i Europa og et af de steder på Bornholm, som man bare må opleve.

Selv på dage med stærk blæst er Bornholm et smukt rejsemål. Bølgerne og de enorme klipper er en uforglemmelig oplevelse.

Besøger man Sommerfugleparken på Bornholm, kan man opleve mere end 1000 eksotiske sommerfugle. Sammen med papegøjer flyver de alle frit omkring i det store glashus.

Prisgaranti

Det er helt afgørende for os, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være omfattet af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 11 sommerhuse