Emne nr.: 090-97391
Emne nr.: 090-97391

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er ren win-win.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde netop det sommerhus, der passer til din familie.

Efter at søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få klaret bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden booker før dig. Det er både nemt og enkelt at gennemføre bookingen over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

Et sommerhus i august er det ideelle valg, når I vil opleve årstidernes skiften fra første parket. Naturen og området omkring det sommerhus, I vælger at leje, er præget af, at årets sidste sommermåned er begyndt. Lej et sommerhus i august med familie og venner og nyd den dejlige sommermåned sammen.

August betyder sommer, sol og samvær - og ikke mindst ferie. Derfor er det en god ide at være ude i god tid, når I skal booke et sommerhus. Selv om skolernes ferie og industriferien typisk ikke rækker så langt ind i august, er der stadig mange, der holder ferie i denne måned. Det har væsentlig indflydelse på udvalget af sommerhuse i august. Det er vores klare anbefaling, at I booker et sommerhus, så snart detaljerne omkring personantal, beliggenhed og antal overnatninger er på plads. På den måde sikrer I jer nemlig det største udvalg af sommerhuse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Bornholm scorer højt på listen over naturskønne områder med de imponerende klippekyster, fine sandstrande og smukke søer. Øen er omkring 40 km lang og 30 km bred, og hvad landskaber angår, er her virkelig meget at opleve.

Stranden ved Dueodde er velbesøgt året rundt af mennesker, der elsker at være ude i naturen. Fra de smukke klitter kan man nyde synet af havet og fordybe sig i sine tanker og drømme.

Et museumsbesøg ud over de sædvanlige kan man opleve i Allinge-Sandvig på Nordbornholm. På Moseløkke Stenbrudsmuseum kan man lære om brydningen af sten på Bornholm og tage med på en guided rundtur.

En hestevognstur gør altid lykke hos børnene, og om sommeren arrangeres der ture gennem det smukke skovområde Almindingen, der ligger midt på Bornholm.

Ved Nexø på den østlige del af Bornholm ligger Sommerfugleparken. Et betagende sted med mere end 1000 farvestrålende sommerfugle, der flyver frit omkring i det store glashus.

Naturen på Bornholm indbyder til familieskovtur, og til en sådan må I ikke glemme at lægge den lokale specialitet, røgede sild, i madkurven.

På den nordligste spids af Bornholm ligger Salomons Kapel, en kirkeruin fra 1300-tallet. På grund af beliggendheden helt ud til havet, er ruinen et yndet udflugtsmål.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 355 sommerhuse