Emne nr.: 090-61960
Emne nr.: 090-61960

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og netop de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at tage på ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange ferieoplevelser, som venter jer i lokalområdet.

Det er vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at planlægge familiens næste ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde lige præcis det sommerhus, der opfylder jeres ønsker. For så vidt angår det punkt kan du ikke finde et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af attraktive sommerhuse.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en vellykket ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal klares, inden alt er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt over nettet, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Få styr på bookingen af et sommerhus til 6 personer, så I kan begynde at se frem til nogle dejlige dage væk fra de hjemlige rammer. Uanset hvem, der skal med, og uanset hvilket sommerhus, I bestemmer jer for, venter der mange gode timer og oplevelser forude. Giv jer selv det bedste udgangspunkt for ferien sammen med familien eller vennerne. Når I er flere til at dele regningen for det sommerhus, I booker, får I helt naturligt allermest ferie for jeres penge. Et sommerhus til 6 personer er derfor det ideelle valg!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Leder I efter et roligt og afstressende sted at holde ferie, er Bornholm absolut anbefalelsesværdig.

Tæt på Gudhjem ligger Melstedgård Landbrugsmuseum og Madkulturhus. Her kan børn og voksne opleve og selv være med til at udføre arbejdet på bondegården, som det foregik i gamle dage.

Hvis man gerne vil vide mere om byens Nexøs historie, er byens museum et godt sted at begynde.

En af de ting, man kan lave på en afslappende familieferie på Bornholm, er at besøge den lille by Gudhjem. De smalle gader med bindingsværkshuse indbyder til en hyggelig slendretur.

Er I til eventyr, spænding og naturoplevelser i verdensklasse er en tur i luftballon over Opalsøen en oplevelser, der vil begejstre også børn og teenagere.

For de, der kan lide at klatre, er Bornholm det perfekte sted at holde ferie. De mange klipper og slugter byder på usædvanlige oplevelser.

Hjorts Fabrik i Rønne er både keramikfabrik og museum. Her får man beundre den historiske samling af keramik og derigennem få et interessant indblik i øens historie.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på domænet. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 957 sommerhuse