Emne nr.: 090-60296
Emne nr.: 090-60296

Et sommerhus med plads til 22 personer er det oplagte valg, når I er en større gruppe, der gerne vil opleve Bornholm sammen. Her kan nemt være 3-4 familier, som kan se frem til nogle hyggelige dage sammen. Der vil oven i købet tit være et aktivitetsrum og/eller en poolafdeling i det sommerhus med plads til 22 personer, du har valgt. Sommerhuse i denne kategori byder på et fuldendt ophold, som I alle i den grad kan se frem til.

Book et sommerhus og glæd jer til alt det gode, ferien fører med sig: Tid til hinanden, sjove udflugter og hyggelige timer sammen. Et sommerhus er det perfekte udgangspunkt for jeres ferie!

I din søgning efter ”sommerhus bornholm 22 personer” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du lige har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du på et øjeblik får overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet det sommerhus, du kunne tænke dig, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Øens fredelige hovedstad Rønne fortryller ikke blot med sine gule og orange malede huse. Her kommer også det Nordens sommerlige lys i særlig grad til sin ret.

På oplevelsescenter NaturBornholm kan familien udforske øens mangfoldige natur. Her kan man også se, hvordan øen blev til, og hvilke dyr og planter man kan finde her - og hvilke der er unikke for øen.

Der venter jer ren idyl, hvis I går en tur gennem den maleriske havn i Gudhjem på Bornholms nordlige kyst. Intet besøg i Gudhjem uden et smut forbi byens fiskerøgeri.

På Bornholm er der rige muligheder for, at vandglade familier kan få den optimale ferie. Havet omkring øen er perfekt til kano- og kajakture, surfing og kitesurfing, ligesom der arrangeres dykker- og fisketure.

På en af de aller nordligste klipper på Bornholm ligger borgruinen Hammershus. Ruinen er den ældste af sin slags i Europa og et af de steder på Bornholm, som man bare må opleve.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du bliver helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 2 sommerhuse