Emne nr.: 090-97306
Emne nr.: 090-97306

Et sommerhus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - og da slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

I din søgning efter et sommerhus har det stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder. Forklaringen er at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, året rundt.

Når du har fundet det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår direkte over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Når der både skal være plads til alle om spisebordet og godt med plads til at sidde i jeres egne tanker og bare slappe af, er et sommerhus til 18 personer et rigtig godt valg. Her er der masser af plads til både hyggeligt samvær og individuelle ferieønsker for 3-4 familier. De forskellige sommerhuse med plads til 18 personer er på alle måder den oplagte ramme om en vellykket ferie. De er i mange tilfælde således indrettet, at I får adgang til jeres private pool, hvor I kan hygge jer, når som helst det passer jer. Det kan også være, at der er et aktivitetsrum, hvor I finder hyggelige og udfordrende spil.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Store og små vandhunde er vilde med Bornholm. De hvide strande med fint sand og bugternes rolige vand er ideelle til skønne dage ved vandet. På Bornholm byder naturen på alt det, man kan ønske sig på en familieferie.

Forlystelsesparken Joboland i Brændesgårdshaven har underholdning for hele familien. Her kan man give den gas i vandlandet og i klatreparken, dyste på minigolfbanen og besøge dyrene i dyreparken.

Stranden ved Dueodde er velbesøgt året rundt af mennesker, der elsker at være ude i naturen. Fra de smukke klitter kan man nyde synet af havet og fordybe sig i sine tanker og drømme.

De lange bornholmske strande byder på mange timers fornøjelse. Her kan man flyve med drager med børnene, og går man en tur langs vandet, kan man samle muslingeskaller og finde rav som dejlige souvenirs fra ferien.

Troldeskoven nær havnebyen Tejn på Bornholm er noget helt specielt. Her finder man den store bautasten "Troldestenen" og skibssætningen fra yngre jernalder, der består af 14 bautastene.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 8 sommerhuse