Emne nr.: 130-I51525
Emne nr.: 130-I51525

Uanset hvilket sommerhus med plads til 16 personer, du bestemmer dig for, kan du være sikker på, at der bliver god plads omkring jer. Her er faktisk så meget plads, at sommerhuse er ideelle valg, når I f.eks. er 2-3 familier, der ønsker at holde ferie sammen. Sommerhuse til 16 personer er et attraktivt valg, når I er en større flok, der skal samles. Det skyldes, at der er god plads til alle mand, og at denne type sommerhuse har netop den indretning og de faciliteter, som en større gruppe af mennesker kræver.

Et sommerhus er et rigtig fint udgangspunkt for en vellykket ferie. Kombinationen af en skøn beliggenhed og nem adgang til aktiviteter og oplevelser i lokalområdet er ren win-win.

I din søgning efter ”sommerhus bornholm 16 personer” er det vigtigt for dig at finde det sted, der tilbyder flest sommerhuse. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre hjemmesider, der har samlet så mange sommerhuse på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt kan danne dig et overblik over alle mulighederne.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted på en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hele familien vil synes om at opleve Bornholm på cykel. Den smukke natur byder på skyggefulde skove, hvide strande og stenede klipper.

Bornholms havne i Rønne og Nexø er meget populære blandt lystsejlere. Holder man ferie på øen, kan man leje en båd eller en havkajak og opleve den smukke klippekyst fra søsiden.

Foruden øens fantastiske natur er Bornholm også berømt for sine fortryllende skønne byer. Svaneke er udnævnt til den smukkeste by i Danmark og er et must at besøge. De farvestrålende huse med de kønne forhaver er en fryd for øjet.

Langs den bornholmske kyst er der ideelle forhold for surfere. Er man ny udi sporten, er strandene i Balka og Duodde oplagte steder.

Kysthedelandskabet ved Hammeren længst mod nord på Bornholm er det helt perfekte sted til lange vandreture og skønne naturoplevelser.

En af de ting, man kan lave på en afslappende familieferie på Bornholm, er at besøge den lille by Gudhjem. De smalle gader med bindingsværkshuse indbyder til en hyggelig slendretur.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 11 sommerhuse