Emne nr.: 090-31074
Emne nr.: 090-31074

Er der styr på hvilket sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få klaret bookingen nu. Når I har booket et sommerhus, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan glæde jer til en skøn ferie med netop de oplevelser, I helst vil have.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue mange forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan fokusere på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når du har fundet det sommerhus, du vil have, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book dit sommerhus med det samme, så er alt på plads til en dejlig ferie.

Med valget af et sommerhus med plads til 13 personer, befinder vi os i kategorien af store sommerhuse. De er det perfekte valg, når I er 2-3 familier og/eller hold af venner, der gerne vil opleve Bornholm sammen. Sommerhuse til 13 personer er et populært valg, når I er en større flok, der skal samles. Det skyldes, at der er god plads til alle mand, og at denne type sommerhuse har netop den indretning og de faciliteter, som en større gruppe kræver.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ikke kun de betagende klippekyster, men også middelalder borgruinen Hammershus imponerer øens besøgende.

Er I til eventyr, spænding og naturoplevelser i verdensklasse er en tur i luftballon over Opalsøen en oplevelser, der vil begejstre også børn og teenagere.

I købmandsgården Grønbechsgård i Hasle kan man købe kunsthåndværk fra hele Bornholm og forskellige andre områder af Danmark.

På den nordligste spids af Bornholm ligger Salomons Kapel, en kirkeruin fra 1300-tallet. På grund af beliggendheden helt ud til havet, er ruinen et yndet udflugtsmål.

De lange bornholmske strande byder på mange timers fornøjelse. Her kan man flyve med drager med børnene, og går man en tur langs vandet, kan man samle muslingeskaller og finde rav som dejlige souvenirs fra ferien.

I sommerhalvåret kan du i Erichsens Gård i Rønne opleve et af øens bedst bevarede borgerhuse fra 1800-tallet. Her kan man blive meget klogere på, hvordan livet var dengang.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på portalen kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 24 sommerhuse