Emne nr.: 090-30908
Emne nr.: 090-30908

Når der er brug for plads til, at 4-6 familier kan få nogle hyggelige dage sammen, er et sommerhus et rigtig godt valg. Her er der rigelig plads til alle, og I kan glæde jer til en perlerække af skønne ferieoplevelser i og omkring jeres udvalgte sommerhus. Ikke alene kan I se frem til nogle hyggelige dage sammen - I får også rigtig gode muligheder for at organisere et ophold på første klasse. I mange af sommerhusene i denne størrelse er der nemlig gode chancer for at finde enten en pool eller et aktivitetsrum. Det er også muligt at vælge et sommerhus, med begge dele.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og præcis de ferieoplevelser, I selv skaber, er en meget stor del af glæden ved at tage på ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de mange ferieoplevelser, som venter jer i nærområdet.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig fint i forhold til, at din søgning efter sommerhus 24 personer nordjylland har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af attraktive sommerhuse. Det er en meget stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde netop det sommerhus, der opfylder dine krav.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Nordjylland er det perfekte rejsemål for hele familien takket være det milde klima fra Golfstrømmen, Europas største vandreklit og den spændende fortid med vikinger.

Altid nyt, altid anderledes, fyret Rubjerg Knude præsenterer sig som et arkitektonisk fast punkt midt i en konstant forandrende naturkulisse.

Hvis I besøger Nordjylland i de kolde årstider, behøver I ikke at undvære badesjov: Det tropiske vandland Scandic The Reef tilbyder nemlig 1500 m2 vandsjov får store og små.

Blandt Læsøs mest berømte seværdigheder er de fredede bindingsværkshuse med det traditionelle tangtag.

Danmarks mest solrige ø, Læsø, byder på maleriske strande, masser af kunst og kultur samt uberørte hede landskaber til vandreturene.

Hirtshals har en imponerende fiskeri- og færgehavn. Byens vartegn er det 35 m høje fyrtårn Hirtshals Fyr, hvorfra besøgende kan nyde en fantastisk udsigt.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på domænet er du nemlig helt automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 18 sommerhuse