Emne nr.: 160-D7746
Emne nr.: 160-D7746

Et sommerhus til 15 personer giver jer rigtig mange muligheder for at planlægge den optimale ferie for alle. Det er oplagt at samles om morgenmaden, når I booker et sommerhus til 15 personer. Resten af dagen kan I hver især arrangere ture og oplevelser, der opfylder jeres individuelle feriebehov, så alle får præcis den ferie, de ønsker. Når faciliteter, størrelse, planlægning og pris skal gå op i en højere enhed, er et sommerhus til 15 personer en rigtig god løsning. Her får I uden tvivl rigtig meget ferie for pengene, fordi I er flere, til at deles om lejeprisen.

Vælg et sommerhus som udgangspunkt for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I vælger, vil der være flere spændende oplevelser og udflugter i lokalområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den del klares nemt og enkelt over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De bedste sandstrande til en familieferie finder I på østkysten fra Skagen til Øster Hurup.

Langs Nordsøkysten i Nordjylland finder I brede sandstrande bag det vidt strakte klitlandskab. Vinden og bølgerne skaber de optimale forhold for surfere og andre vandsportsudøvere.

Et besøg i Ørnereservatet i Hirtshals er perfekt til at opleve ørnens majestætiske naturkraft på tæt hold. I de utrolige shows vil I blive forbløffet over rovfuglens læringsevne.

Grenen nær Skagen er ikke kun Danmarks nordligste punkt, men er også det sted, hvor Østersøen og Nordsøen mødes og dermed viser et unikt naturskue.

Blandt Læsøs mest berømte seværdigheder er de fredede bindingsværkshuse med det traditionelle tangtag.

I bør ikke gå glip af landets nordligste by, Skagen. Her frister f.eks. forskellige museer, tre fyrtårne, der repræsenterer fyrtårnenes ændringer gennem århundreder, og en havn hvorfra I kan tage på forskellige udflugter.

Naturen omkring Skagen er helt unik og inviterer jer til at tage på oplevelsesrige opdagelsesture. Vandreklitten Råbjerg Mile og den tilsandede kirke giver et indtryk af de enorme naturkræfter, der konstant ændre kysterne.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 87 sommerhuse