Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Når I tilrettelægger skiferien, er der mange gode ting, I kan se frem til. Den hytte, der skal udgøre rammen om jeres ferie, er bare én af mange ting, som det er godt at få styr på. Når hytten er booket, kan I begynde at glæde jer til en fantastisk ferie i det sneklædte landskab.

I din søgning efter en skiferie har det afgørende betydning for dig, at du får så mange skiferier som muligt at vælge mellem. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af skiferier angår, er du i de bedste hænder hos os. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af skiferier. Hver eneste dag, året rundt.

Når du har fundet den skiferie, du helst vil have, er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Book din skiferie med det samme, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig, landet med berømtheder som Napoleon, Ludwig XIV, Louis de Funés, Jeanne d'Arc og Jules Verne, tilbyder seværdigheder for hele familien.

De franske alper er en turistmagnet både om sommeren og om vinteren, og tilbyder ikke kun førsteklasses skiområder, men også indbydende vandrestier og maleriske landsbyer.

De mange fæstningsanlæg fra den kendte bygmester Vaubau, får ikke kun børns hjerter til at slå hurtigere.

Nøjagtig som filmmottoet "Velkommen til Ch'tis" er Département Nord en fantastisk feriedestination. Ikke kun børn bliver begejstret over de enorme Giants.

Talrige forhistoriske steder som f.eks. Hulemalerierne i Vézére dalen eller findestedet af Cro-Magnon manden i Les Eyzies-de-Tayac tager dig med tilbage til urtiden.

Provence-Alpes-Côte-d'Azur tilbyder en masse kunst og kultur. Et besøg på det romerske teater fra det 1. århundrede i Orange eller i amfiteateret i Arles samt tyrefægtning er højdepunkterne i regionen.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for den skiferie, du falder for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde den skiferie, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din skiferie, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker til den skiferie, du søger efter, vil vi gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 15.734 sommerhuse