Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

En skiferie er svaret på jeres feriedrømme. Her er tiden fuldstændig jeres egen, og I kan bruge den, nøjagtig som I har lyst til. Hyg jer i jeres foretrukne skiferie og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i nærområdet. Der venter jer alle tiders ferie med dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer rigtig godt i forhold til, at din søgning efter skiferie hytte frankrig har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig til hver en tid det største udvalg af populære skiferier. Det er en væsentlig fordel for dig, at du får overblik over alle mulighederne det samme sted, for så kan du koncentrere dig om at finde præcis den skiferie, der imødekommer dine ønsker.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet din skiferie, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at skubbe beslutningen. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at den skiferie, du helst vil have, også er til jeres rådighed i jeres ferie. Selve bookingen er hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Er I ved at organisere den næste skiferie? Lej en hytte til skiferien og lad den hyggelige og hjemlige stemning brede sig. Der er ikke noget bedre end at samles i hytten og nyde det sneklædte landskab, der strækker sig uendeligt langt på den anden side af ruden.

Et gammelt ordsprog siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer rigtig fint i forhold til, at din søgning efter skiferie hytte frankrig har bragt dig til Feline Holidays. Her finder du nemlig når som helst det største udvalg af attraktive skiferier. Det er en meget stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du bruge kræfterne på at finde præcis den skiferie, der opfylder dine krav.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis den skiferie, der imødekommer dine behov, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal klares, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig landet af kærlighed, mode, gourmet og vand, men det forskelligartet landskab, gør også landet til en drømmedestination for hele familien. Uanset, om far vil fiske, mor vil shoppe, børnene vil lege på stranden eller teenagerne der vil hænge ud, så har Frankrig noget for enhver smag.

Som pendat til Louvre i Paris, finder du også mange berømte kunstværker i "Filiale" i Louvre-Lens i Lens Liévin - et museum, som selv børn synes er sjovt.

Den sydlige del af Frankrig er som ét stort historisk museum med bygninger fra romertiden på hvert hjørne.

Synet af lyserøde flamingoer, hvide heste, vilde tyre og adskillige trækfugle i Camargue forbliver en uforglemmelig oplevelse.

Hvert år kan du opleve faverige aktiviteter med dans og sang, når sigøjnerne tager på pilgrimsfærd i Saintes-Marie-de-la-Mer.

Nøjagtig som filmmottoet "Velkommen til Ch'tis" er Département Nord en fantastisk feriedestination. Ikke kun børn bliver begejstret over de enorme Giants.

I de snævre gader i middelalderbyen Les Baux-de-Provence kommer ridderstemningen frem.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid booker din skiferie til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde den skiferie, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din skiferie, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med alle former for udlejning af skiferier og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 15.807 sommerhuse