Emne nr.: 090-60296
Emne nr.: 090-60296

I et sommerhus med husdyr tilladt er familiens firbenede medlemmer altid velkomne. Det er dejligt at kunne holde ferie med hele familien - uden undtagelse.

Her på portalen er det ganske simpelt at finde netop det sommerhus, der passer til netop din families ønsker og krav. Forklaringen er, at vi tilbyder det største udvalg af sommerhuse, hvor husdyr gerne må komme med. Hver eneste dag, hele året rundt. Det giver dig overblik og sikrer dig en hurtig og overskuelig søgeproces.

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det matcher jeres ønsker. Hvad betyder mest for jer, når I booker et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og aldeles op til jer.

Det er vigtigt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved øger du nemlig dine muligheder for at finde præcis det sommerhus, der imødekommer dine krav. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, der opfylder jeres ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen på plads. Den kan hurtigt klares direkte over nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

På grund af de mange attraktioner og den unikke natur er Bornholm et feriemål, som vil begejstre hele familien.

Besøger man Sommerfugleparken på Bornholm, kan man opleve mere end 1000 eksotiske sommerfugle. Sammen med papegøjer flyver de alle frit omkring i det store glashus.

For de, der kan lide at klatre, er Bornholm det perfekte sted at holde ferie. De mange klipper og slugter byder på usædvanlige oplevelser.

Fra udsigtsplatformen på det 70 meter høje fyrtårn Hammerfyr er der en betagende udsigt over havet og borgruinen. I klart vejr kan man se helt til den svenske kyst.

I sommerhalvåret kan du i Erichsens Gård i Rønne opleve et af øens bedst bevarede borgerhuse fra 1800-tallet. Her kan man blive meget klogere på, hvordan livet var dengang.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 576 sommerhuse