Emne nr.: 090-40039
Emne nr.: 090-40039

Hvad enten I gerne vil besøge den ene eller den anden del af landet, er et poolhus det perfekte udgangspunkt for et ophold i attraktive og luksuriøse rammer.

Det er afgørende for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så højt et antal af poolhuse som muligt. På den måde sikrer du nemlig, at du har de bedst mulige chancer for at finde præcis det poolhus, der er det rigtige for netop din familie. Hos os vil du altid finde det største udvalg af dejlige poolhuse.

Det er en enkel sag at booke dit poolhus. Bookingen klares nemt og enkelt over nettet og er overstået på et øjeblik. Herefter er der kun tilbage at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Halvøen Thyholm skaber den naturlige forbindelse til Thy. En lille landtunge fører over Limfjorden i den brede natur.

Struer har mange smukke skulpturer. Turistkontoret har en brochure med de kunstneriske seværdigheder og et forslag til gåture gennem byen.

Det gamle apotek i Søndbjerg huser et charmerende lille museum. Udstillingen handler om Thyholm-regionen.

Landtungen Draget er et skønt udflugtsmål. Vandet er altid ganske nært og afhængigt af vejret åbner en fantastisk udsigt sig.

Oddesund Strand er en sandstrand, der er udrustet med små sten. Badeforholdene er meget gode her, da vandet er lavt og meget rent.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk dækket af vores prisgaranti. Den sikrer, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit poolhus.

Såfremt du skulle finde det poolhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for assistance eller spørgsmål omkring et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til dit poolhus.

Vores kundemedarbejdere har en stor og bred erfaring med udlejning af poolhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 2 sommerhuse