Emne nr.: 090-35519
Emne nr.: 090-35519

Der er intet, der kommer op på siden af et poolhus, når det handler om luksusferie. Med fri adgang til en attraktiv poolafdeling med et tropeagtigt klima, er der i den grad lagt op til ferie på første klasse.

Jo flere poolhuse du har at vælge mellem, jo bedre bliver dine muligheder for at finde netop det poolhus, der imødekommer familiens ønsker. Ingen andre portaler giver dig så mange poolhuse at vælge mellem som Feline Holidays. Det giver dig overblik, og dermed sparer du tid. Nemt og enkelt.

Bookingen er hurtigt overstået på nettet - og når den er på plads, kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Et stort udvalg af poolhuse giver dig de bedste chancer for at finde det helt rigtige sted til det weekendophold, du er ved at arrangere. Hvad det angår, får du de bedste muligheder hos os; vi viser nemlig altid det største udvalg af poolhuse, hvor det er muligt at tage på weekendophold. Nemt og enkelt.

Hvis du søger efter poolhuse til weekendophold med mindst 3 overnatninger, vil der være flere poolhuse at vælge mellem, end hvis du vælger 2 overnatninger. Årsagen er, at antallet af poolhuse, der tillader helt ned til 2 overnatninger, ikke er så højt. Med 3 overnatninger får du ikke kun mere at vælge mellem; typisk vil det også være sådan, at prisen er den samme, uanset om vi taler om 2 eller 3 overnatninger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Vandet er altid til stede her, da region Nordjylland strækker sig fra landets nordligste spids, Skagen til Limfjorden, sundet der forbinder Nordsøen med Kattegat.

Feriebyer som Blokhus, Løkken, Lønstrup eller Hirtshals tilbyder alle strand og hav samt mange indkøbsmuligheder, caféer, restauranter og interessante udflugtsmål for hele familien.

I bør ikke gå glip af landets nordligste by, Skagen. Her frister f.eks. forskellige museer, tre fyrtårne, der repræsenterer fyrtårnenes ændringer gennem århundreder, og en havn hvorfra I kan tage på forskellige udflugter.

Vikingefæstningen Aggersborg er landets største vikingeborg, der blev bygget i år 980.

Oplev rovfuglenes verden i Ørnereservatet ved Tversted. Her kan man bl.a. se, hvordan rovfuglene fanger deres mad i luften.

Den danske nationaldigter Holger Drachmanns hjem er også værd at besøge. I det idylliske bindingsværkshus finder I over 150 malerier og talrige af kunstnerens personlige genstande, der arbejdede i slutningen af 1800-tallet.

Børnefamilier må ikke gå glip af et besøg i Farm Fun ved Ålbæk. Her venter jer uforglemmelige oplevelser med bondegårdens får, ponyer, kaniner og hængebugsvin. Ikke at forglemme hoppepude og gynger på legepladsen.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit poolhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige poolhuse. Du vil til hver en tid være dækket af vores prisgaranti, når du booker dit poolhus hos os.

Såfremt du skulle finde det poolhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker eller krav til det poolhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 418 sommerhuse