Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Uanset hvilket ferieområde du kigger efter et poolhus i, kan I alle se frem til en ferie i rammer, der er langt ud over det sædvanlige. En pool er den ypperste luksus, der findes - og I vil helt sikkert nyde den frie adgang til vand, tropiske forhold og masser af hygge.

Drømmen om en luksuriøs ferie i et poolhus med en skøn beliggenhed er nu kommet langt tættere på at gå i opfyldelse. Her på hjemmesiden giver vi dig nemlig det største udvalg af skønt beliggende poolhuse. Det giver overblik og gør søgningen efter et poolhus langt nemmere for dig.

Der er stor efterspørgsel på de forskellige poolhuse, så når du har fundet dit poolhus, er der ingen grund til at vente med at booke. Tværtimod; jo før bookingen er på plads, jo før kan I alle begynde at glæde jer til en skøn ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Lev som Gud i Frankrig når man først har oplevet det en gang, er det svært ikke at falde tilbage.

Hvad siger I til en tidsrejse? I Puy de Fou i Vendee, vil du ikke kun støde på gladiatorer og vikinger, der venter dig nemlig et helt særligt opsigtsvækkende natteligt skuespil, i løbet af højsæsonen.

Ikke langt fra den belgiske grænse ligger Parc Naturel I'Avesnois, en skøn feriedestination: ridetur på mini ponyer ved Lac du Val-Joly, afslapning ved søen eller vandreture i området.

Som pendat til Louvre i Paris, finder du også mange berømte kunstværker i "Filiale" i Louvre-Lens i Lens Liévin - et museum, som selv børn synes er sjovt.

Nyons i Auvergne-Rhône-Alpes regionen er kendt for sine velsmagende oliven og gode olivenolie. Et lille tip er at besøge det ugentlige marked, hvor man kan finde alt, hvad hjertet begærer.

Nøjagtig som filmmottoet "Velkommen til Ch'tis" er Département Nord en fantastisk feriedestination. Ikke kun børn bliver begejstret over de enorme Giants.

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit poolhus.

Skulle du finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit poolhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af poolhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 6.443 sommerhuse