Emne nr.: 130-A20150
Emne nr.: 130-A20150

Et poolhus er altid en stor succes, uanset hvilket område I gerne vil opleve. Adgangen til jeres helt eget poolområde er samtidig adgang til mange herlige timer sammen - og til al overflod i et pragtfuldt, tropeagtigt klima.

Din jagt på et poolhus har de bedste muligheder for at blive en succes, jo flere poolhuse du kan vælge mellem. Derfor har du altid de bedste chancer på Feline Holidays, hvor du til hver en tid finder det største udvalg af attraktive poolhuse.

Uanset hvilket poolhus du beslutter dig for, er det nemt og enkelt at få bookingen på plads. Det hele foregår online, det er nemt og enkelt, og det varer kun et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Afslappende solskinsdage på stranden, hyggelige besøg i de små byer, udflugter til områdets attraktioner og en helt fantastisk natur; Nordjylland byder på uforglemmelige ferieoplevelser for hele familien.

Vil I gerne fiske - med eller uden børnenes deltagelse - er Lærbæk Fiskepark nord for Frederikshavn et godt valg.

På Bratten Strand er forholdene rigtig fine. Her er der både toiletter, en kioske og en legeplads.

Barnevogne og kørestole er ingen hindring for at komme til vandet på Bratten Strand, da der er udlagt en rampe fra p-pladsen ned til stranden.

Er dagen sat af til en udflugt med sjov og leg, kan I tage til Fårup Sommerland. Det tager kun en time i bil, og her er noget for hele familien.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit poolhus til den laveste pris her på domænet. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Skulle du finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker til det poolhus, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 30 sommerhuse