Emne nr.: 090-60296
Emne nr.: 090-60296

Skal I fejre en særlig begivenhed, eller må ferien bare gerne indeholde noget ekstra? Så book et luksus sommerhus med luksusindretning. Her vil I have jeres egen swimmingpool til afslapning og velvære eller svømning og sjove vandlege. Det er helt op til jer, hvad I får tiden til at gå med i det luksus sommerhus med luksusindretning, I ender med at booke.

Det kan altid betale sig at leje et luksus sommerhus med luksusindretning så længe som muligt, inden ferien starter. Jo tidligere I er ude, jo større vil udvalget af luksus sommerhuse nemlig være. Få styr på bookingen, så I allerede nu kan glæde jer til en super skøn luksusferie med familien eller vennerne.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Store og små vandhunde er vilde med Bornholm. De hvide strande med fint sand og bugternes rolige vand er ideelle til skønne dage ved vandet. På Bornholm byder naturen på alt det, man kan ønske sig på en familieferie.

De lange bornholmske strande byder på mange timers fornøjelse. Her kan man flyve med drager med børnene, og går man en tur langs vandet, kan man samle muslingeskaller og finde rav som dejlige souvenirs fra ferien.

Bornholms Brand Park er verdens mindste væddeløbsbane. Banen ligger i Almindingen og er blot 580 meter lang. Er hyggeligt sted at holde familieudflugt med madkurv.

Kysthedelandskabet ved Hammeren længst mod nord på Bornholm er det helt perfekte sted til lange vandreture og skønne naturoplevelser.

Der venter jer ren idyl, hvis I går en tur gennem den maleriske havn i Gudhjem på Bornholms nordlige kyst. Intet besøg i Gudhjem uden et smut forbi byens fiskerøgeri.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk dækket ind af Feline Holidays's prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit luksus sommerhus.

Såfremt du skulle finde det luksus sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit luksus sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af luksus sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 180 sommerhuse