Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Vil du sikre dig en ferie med jeres helt egen poolafdeling? Så er et luksus sommerhus med luksus-faciliteter det oplagte valg. Her bestemmer I selv badetiden og kan til enhver tid hoppe i vandet. Et luksus sommerhus med pool er den ultimative luksus, man kan have på ferien.

Luksus sommerhuse med luksusindretning er utroligt populære. Derfor er det en god ide at booke dit luksus sommerhus med pool, så snart I ved, hvor mange der skal med, hvornår I skal afsted, og hvor turen går hen. Når der er styr på bookingen, kan I begynde at glæde jer til luksusferien.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig har et overudbud af krystalklare floder, som er perfekte til kanosejlads, fiskeri og svømning. Foretrække du roligt vand, så er der masser af (fritids-) søer, hvor tilsyneladende hele Frankrig tager hen for at grille, holde picninc, (sol)bade eller dyrke vandsport. Saltvandselskere kan nyde det rolige Middelhav eller det brusende Atlanterhav.

Fire historiske Jakobsweg ruter løber gennem Frankrig. Den kendte Via Podiensis rute starter i Le-Puy-en-Velay og slutter i Saint-Jean-Pied-de-Port.

Den velbevarede middelalderby Carcasonne er et must i Languedoc-helligdagene.

Som pendat til Louvre i Paris, finder du også mange berømte kunstværker i "Filiale" i Louvre-Lens i Lens Liévin - et museum, som selv børn synes er sjovt.

Provence-Alpes-Côte-d'Azur tilbyder en masse kunst og kultur. Et besøg på det romerske teater fra det 1. århundrede i Orange eller i amfiteateret i Arles samt tyrefægtning er højdepunkterne i regionen.

Paris, kærlighedens by, men også byen for familier: shopping, spadsereture gennem parker eller en masse sjov i Disneyland.

Grasse, parfumebyen i syd, tager dig med på en rejse gennem byens smalle gader efter fodsporene fra Patrick Süskinds velkendte roman "Das Parfum." Så det ikke kun er kvinderne, der har det sjovt, bør man efterfølgende tage et besøg på søværns musseet, som har over 30 forskellige skibsmodeller.

Du kan være sikker på, at du altid booker dit luksus sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det luksus sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende et luksus sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit luksus sommerhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af luksus sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 6.443 sommerhuse