Emne nr.: 090-14464
Emne nr.: 090-14464

Vil du gerne opleve den ekstra følelse af luksus? Når du lejer et sommerhus med luksusindretning, indebærer det bl.a., at du har din helt egen pool. De resterende faciliteter kan variere med alt fra sauna og udendørs spa til billardbord eller bordfodbold. Når du gerne vil holde ferie i luksuriøse omgivelser, er et sommerhus det ideelle valg.

Du kan med fordel leje dit sommerhus med luksusindretning, så snart du ved, hvor mange I er, hvornår I skal afsted, og hvor I skal hen. Mange familier søger efter et luksushus, når det er ferietid. Derfor er udvalget størst, når du booker i god tid. Når bookingen af dit sommerhus med luksusindretning er på plads, kan I begynde at glæde jer til ferien starter.

Ferien er noget særligt, og et sommerhus er den oplagte ramme omkring den. Uforglemmelige ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad der venter jer i det sommerhus, I beslutter jer for.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og ubesværet her på hjemmesiden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af populære sommerhuse. Det giver dig den meget store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet koncentrere dig om at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis det sommerhus, der imødekommer dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Plant og fiskerigt vand er karakteristisk for Limfjorden. Udover et fortryllende landskab, går regionens historie helt tilbage til stenalderen.

Hirtshals områdets historie kan I lære at kende på det lokale museum af samme navn, der befinder sig i et gammelt fiskerhus.

Blokhus er en livlig by i Nordjylland, som har været præget af turisme siden 1865. Feriegæsterne kommer her for at nyde et omfangsrigt kulturprogram og kan finde mange interessante sportstilbud.

Vikingefæstningen Aggersborg er landets største vikingeborg, der blev bygget i år 980.

Bamsemusset i Skagen er en ganske særlig oplevelse for både store og små. Her venter over 1000 bamser og andet legetøj på jer.

Hirtshals har en imponerende fiskeri- og færgehavn. Byens vartegn er det 35 m høje fyrtårn Hirtshals Fyr, hvorfra besøgende kan nyde en fantastisk udsigt.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har særlige ønsker eller krav til det sommerhus, du er på jagt efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 519 sommerhuse