Emne nr.: 090-60296
Emne nr.: 090-60296

Opgradér ferien og vælg et sommerhus med egen pool - dét er luksus langt ud over det sædvanlige. Her kan I nyde nogle dejlige dage sammen med familie eller venner og lade den ekstra følelse af luksus bundfælde sig. Det er altid dejligt at vende hjem med fornyet energi fra det sommerhus, man har lejet. Så er man klar til den travle hverdag, der atter banker på.

Sommerhuse med luksusindretning er en meget efterspurgt måde at holde ferie på. Netop derfor kan denne form for sommerhuse hurtigt være udlejet i forbindelse med ferier og helligdage. Vær derfor ude tidligst muligt med bookingen af jeres luksus sommerhus, så får I det største udvalg at vælge mellem - og I kan begynde at glæde jer til ferien sammen.

Hvert år er der rift om de forskellige sommerhuse, og det er der ikke noget at sige til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I rigtig kan nyde al den tid, I har til hinanden i de hyggelige rammer, som findes i jeres sommerhus. At der også er nem adgang til oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Det er væsentligt, at den mængde af sommerhuse, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forøger du nemlig dine muligheder for at finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del foregår nemt og enkelt over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De billedskønne strande er blot nogle af de mange fordele, der er med til at gøre Bornholm til et perfekt sted at tilbringe ferien med familien.

Bornholms hvide rundkirker mod den klare blå himmel er perfekte fotomotiver. Den mindst af disse er Sankt Ols Kirke og den største er Østerlars Kirke.

En af de ting, man kan lave på en afslappende familieferie på Bornholm, er at besøge den lille by Gudhjem. De smalle gader med bindingsværkshuse indbyder til en hyggelig slendretur.

På grund af de unikke landskaber på Bornholm, er det en storslået oplevelse at opleve øen fra hesteryg. Dette kan lade sig gøre, da man flere steder på øen kan leje heste.

På Bornholm er der rige muligheder for, at vandglade familier kan få den optimale ferie. Havet omkring øen er perfekt til kano- og kajakture, surfing og kitesurfing, ligesom der arrangeres dykker- og fisketure.

Den børnevenlige strand ved Balka syd for Nexø er billedlig smuk med de små maleriske fiskerhytter. Det er ideelt selv for småbørn at lege på den flade strand og i det lave vand.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på siden.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du er på jagt efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 180 sommerhuse