Emne nr.: 090-14464
Emne nr.: 090-14464

Vil du også gerne afsted på en førsteklasses ferie? Så lej et sommerhus med luksusindretning. Her får I adgang til jeres helt egen swimmingpool, hvilket uden tvivl er den absolutte ferieluksus. Der er ingen tvivl om, at hele familien vil huske ferien i et sommerhus med egen pool i mange år fremover.

Luksusferien er blevet en populær ferieform, fordi man har behov for at blive forkælet, når det langt om længe er ferietid. Vær derfor godt forberedt når det gælder ferien i et sommerhus med luksusindretning. Jo tidligere I booker, jo større vil udvalget i sagens natur være. Når der er styr på bookingen af det sommerhus, I helst vil have, kan I godt begynde at glæde jer til ferien i rendyrket luksus.

Det bedste ved at booke et sommerhus er, at man hurtigt føler sig hjemme. Den individuelle indretning og de mange oplevelser, der venter i nærområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har udvalgt jer, til noget ganske specielt.

I din søgning efter et sommerhus har det meget stor betydning for dig, at du får så mange sommerhuse som muligt at vælge mellem. På den måde øger du nemlig dine chancer for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af sommerhuse angår, er du i de bedste hænder hos os. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg af sommerhuse. Hver eneste dag, hele året.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med det sommerhus, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen gennemført. Den kan hurtigt klares direkte over nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Når I trænger til en ferie på første klasse, er et sommerhus med pool det optimale valg. Jo flere du får mulighed for at vælge mellem, jo bedre chancer har du for at få opfyldt alle dine ønsker. Hvad det angår er du kommet til det helt rigtige sted; her på siden finder du nemlig altid det mest omfattende udvalg af de luksuriøst indrettede sommerhuse med pool.

Med beslutningen om at vælge et sommerhus med pool har du samtidig taget en beslutning om, at familiens næste ferie skal holdes på første klasse. Og det er nøjagtig, hvad I får. Med fri adgang til jeres private pool, når som helst det passer jer, alverdens tid til hinanden og nem adgang til ferieoplevelser i lokalområdet, kommer I ikke til at mangle noget.

Selv om mange feriegæster vælger en ferie, der varer en hel uge, er der nu også mange andre muligheder. Du kan nemlig sagtens leje et sommerhus med pool i en kortere periode. For eksempel vil en miniferie på 3-5 dage til hver en tid være et velkomment og velfortjent afbræk i en hektisk og rutinepræget hverdag.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Hvis du vil slappe af og tage det roligt, finder du passende kyst- og badebyer på østsiden. Hvis du derimod kan lide action og vil tæmme bølgerne, skal du besøge vestsiden, hvor der er attraktive surfer steder og brændinger.

En ganske særlig seværdighed er Vippefyret, der er en rekonstruktion af landets første fyr fra 1627, der ofte er afbilledet med en kurv. Vippefyret blev bygget i 1913 til 500-års jubilæet for Skagen.

Små røde træhytter, snehvide lystbåde og fantastisk stemning - den lille havn i Rønnerhavnen er et populært fotomotiv.

Langs strandstykket mellem Løkken og Blokhus findes der, i sommermånederne, historiske badehuse, som minder om starttidspunktet for turismens badekultur.

Et besøg i Ørnereservatet i Hirtshals er perfekt til at opleve ørnens majestætiske naturkraft på tæt hold. I de utrolige shows vil I blive forbløffet over rovfuglens læringsevne.

Børnefamilier må ikke gå glip af et besøg i Farm Fun ved Ålbæk. Her venter jer uforglemmelige oplevelser med bondegårdens får, ponyer, kaniner og hængebugsvin. Ikke at forglemme hoppepude og gynger på legepladsen.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på portalen.

Hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 519 sommerhuse