Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Er der styr på hvilket sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie eller weekendtur? Ellers kan I få klaret bookingen nu. Når I har booket et sommerhus, er der kun den søde ventetid tilbage. I kan glæde jer til en skøn ferie med netop de oplevelser, der betyder mest for jer.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det sommerhus, der matcher dine krav, er det vigtigt, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her finder du ikke noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid har det største udvalg af sommerhuse.

Når jagten er overstået, og du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie, gælder det om at få bookingen overstået. Det klares på et øjeblik over nettet - nemt og enkelt.

Må ferien godt være noget ud over det sædvanlige? Så book et sommerhus med luksusfaciliteter. Her er I garanteret jeres egen private pool, hvor I kan tage dagens svømmetag, lige når det passer jer. Sommerhusene med luksusfaciliteter kan i nogle tilfælde indeholde spa, sauna eller et aktivitetsrum - så hold godt øje, når I er på udkig efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie.

Hvis ferieplanerne inkluderer et sommerhus med luksusindretning, er det en god ide at booke i god tid. Denne type sommerhuse er eftertragtede året rundt. Jo tættere I kommer på afrejsedatoen, jo mindre vil udvalget af sommerhuse blive.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Når du rejser til Frankrig kan du ikke undgå at støde på en masse vand: vand i form af mineralvand eller i form af en flod, sø eller et hav.

Paris, kærlighedens by, men også byen for familier: shopping, spadsereture gennem parker eller en masse sjov i Disneyland.

I de snævre gader i middelalderbyen Les Baux-de-Provence kommer ridderstemningen frem.

Nøjagtig som filmmottoet "Velkommen til Ch'tis" er Département Nord en fantastisk feriedestination. Ikke kun børn bliver begejstret over de enorme Giants.

Kalder øen? Du kan nu gå over Passage du Gois uden at få våde fødder, når du skal til Île de Noirmoutier.

I dag kan man opleve den vanvittige ødelæggelse der er i bunkeranlægget i Normandiet. Besøg de mange krigsskuepladsen - såsom Omaha Beach og Utah Beach, hvor de allierede lagde til på D-Day - som viser natur-skønhederne, men giver også stof til eftertanke.

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 6.443 sommerhuse