Emne nr.: 090-14464
Emne nr.: 090-14464

Hvad er bedre end lidt ekstra luksus, når I endelig skal til at booke jeres hårdt tiltrængte ferie? I et poolhus med luksusindretning får I blandt andet jeres helt egen pool. Her kan familien eller vennerne samles og nyde nogle herlige timer med afslapning, badning, sjove lege og boldspil. I et poolhus med luksusindretning vil ferien føles ekstra afstressende.

Klar, parat, feriestart! Find et poolhus med luksus faciliteter allerede i dag. Når I er tidligt ude med bookingen, vil I få adgang til det største udvalg. Dermed er det lettere at finde jeres favorit blandt de mange poolhuse med luksusindretning. Når bookingen er på plads, kan I se frem til en skøn ferie.

Poolhuse er eftertragtede hele året, fordi rigtig mange et højt antal feriegæster nyder den frie adgang til poolafdelingens indbydende vand og tropiske klima. Her kan I glæde jer til masser af tid til hinanden og masser af hygge. Kort sagt: til alle tiders ferie.

Her på hjemmesiden får du når som helst det største udvalg af poolhuse. Det giver dig overblik og sparer dig tid, at du kan se alle mulighederne samme sted. Du er fri for at spilde tiden med at finde og overskue mange forskellige hjemmesider og kan i stedet koncentrere dig om at finde netop det poolhus, der skal udgøre rammen om den næste ferie.

Når du har fundet det poolhus, du helst vil have, er der kun tilbage at få klaret bookingen. Den del er hurtigt klaret, og herefter er alt på plads til en skøn ferie, som I alle kan glæde jer til.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

De berømte Skagensmalere var allerede imponeret over Skagens natur, og udødeliggjorde landskabet og det særlige lys på deres billeder.

De uendeligt fremkomne vider, de specielle lysforhold og det rå hav har altid inspireret malerne i Skagen. Hvis I besøger Skagen Museum, kan I se netop disse elementer i malerierne.

Langs strandstykket mellem Løkken og Blokhus findes der, i sommermånederne, historiske badehuse, som minder om starttidspunktet for turismens badekultur.

Vikingefæstningen Aggersborg er landets største vikingeborg, der blev bygget i år 980.

Naturen omkring Skagen er helt unik og inviterer jer til at tage på oplevelsesrige opdagelsesture. Vandreklitten Råbjerg Mile og den tilsandede kirke giver et indtryk af de enorme naturkræfter, der konstant ændre kysterne.

Hvis I besøger Nordjylland i de kolde årstider, behøver I ikke at undvære badesjov: Det tropiske vandland Scandic The Reef tilbyder nemlig 1500 m2 vandsjov får store og små.

Idylliske gule huse, spændende museer og en rolig kulisse af skov venter på de besøgende i den livlige by Skagen.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det poolhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Skulle du finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af poolhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 519 sommerhuse