Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

Skal familien samles i en særlig anledning, eller må ferien bare godt bære præg af, at I langt om længe har fri og har tid til at være sammen? Så er et poolhus med luksusindretning og egen pool det oplagte valg. Her får man den ekstra oplevelse af luksus, som man har brug for i sine feriedage. Et poolhus med luksusindretning byder i nogle tilfælde på ekstra meget plads, flere badeværelser, spa, sauna eller et aktivitetsrum. Læs altid beskrivelsen, så I ved, hvad I kan se frem til!

Book jeres luksusferie nu og sikr jer det største udvalg af skønt beliggende poolhuse med luksusindretning. Jo bedre tid I booker i, jo større er udvalget af poolhuse. Lige så snart bookingen er overstået, kan I begynde at glæde jer til at pakke taskerne og komme afsted!

Et poolhus betyder simpelthen, at der venter familien en ferie på første klasse. Det er virkelig skønt at vide, at I når som helst kan nyde vandet og det tropeagtige klima i poolafdelingen.

Drømmen om en førsteklasses ferie i et poolhus med en skøn beliggenhed er nu meget tættere på at gå i opfyldelse. Her på Feline Holidays får du nemlig det største udvalg af dejlige poolhuse. Det giver overblik og gør din søgning meget nemmere for dig.

Der er ikke noget at betænke sig på, når du har fundet det poolhus, der matcher dine krav. Det er med at få bookingen på plads, så alt er i orden. Den del af processen er hurtigt klaret - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig frister ikke kun med skønne strande ved Middelhavet og Atlanterhavet, det er også et populært land for diverse vintersportsgrene.

Avignon er en af de smukkeste byer i verden, og de besøgende kan nyde en fantastisk udsigt over hele området fra det imponerende pavepalads.

Den nordlige del af Frankrig har en unik charme med den livlige by Lille i Métropole, færgehavnen og domkirken i Calais og kilometerlange sandstrande ved den engelsk kanal.

Næsten som på et kitsch postkort, kan man se det turkisblå vand i Vendon i slugten af samme navn, som er et af de smukkeste steder i Europa. Slugten opstod efter den sidste istid. Eventyrlystne familier kan vandre eller sejle i kano til slugten.

Som pendat til Louvre i Paris, finder du også mange berømte kunstværker i "Filiale" i Louvre-Lens i Lens Liévin - et museum, som selv børn synes er sjovt.

De franske alper er en turistmagnet både om sommeren og om vinteren, og tilbyder ikke kun førsteklasses skiområder, men også indbydende vandrestier og maleriske landsbyer.

Den velbevarede middelalderby Carcasonne er et must i Languedoc-helligdagene.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit poolhus til den billigste pris her på domænet. Som kunde hos Feline Holidays er du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Såfremt du finder det poolhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have brug for hjælp eller spørgsmål omkring et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit poolhus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af poolhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 6.342 sommerhuse