Emne nr.: 135-FKO416
Emne nr.: 135-FKO416

En ferielejlighed er det oplagte valg, når familien eller vennerne skal samles. I en ferielejlighed er tiden jeres egen, og I kan selv lægge planen for dagens udendørs og indendørs oplevelser.

Den mængde ferielejligheder, du kan vælge mellem, har stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde præcis den ferielejlighed, der opfylder familiens ønsker. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du har fundet den ferielejlighed, du vil have, er der ingen grund til at udskyde beslutningen. Book din ferielejlighed straks, så er alt på plads til en skøn ferie.

Vil du også gerne på luksusferie? Så er en ferielejlighed med egen swimmingpool det perfekte valg. Det er forkælelse ud over alle grænser at have sin helt egen pool til rådighed i alle døgnets timer. Når du lejer en ferielejlighed med luksusindretning, kan I alle nyde en ganske speciel ferie i luksuriøse omgivelser.

Ferien i luksuriøse omgivelser står lige for døren. Vi anbefaler helt klart at leje den ferielejlighed med luksusindretning, der skal forme rammen om jeres ferie, i så god tid som muligt. Så får I flest ferielejligheder at vælge imellem, og chancen for at finde det helt rigtige sted forøges. Glæd jer til luksusferien med egen pool i den ferielejlighed, I bestemmer jer for.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Frankrig, landet med over 40 UNSECO verdensnaturarvssteder, skal man have besøgt mindst én gang!

En meget speciel oplevelse er at overvære optoget af hvidkklædte mænd på skærtorsdag ved mørkets frembrud i Le Puy-en-Velay. Hættebærerne ser næsten uhyggelige ud med deres hætter, fakler og sang, når de går gennem de smalle gader omkring katedralen.

De mange fæstningsanlæg fra den kendte bygmester Vaubau, får ikke kun børns hjerter til at slå hurtigere.

Hvad med en vandretur i fodsporene på den berømte "Skatteøen" forfatter Stevenson, der gik tværs over Cevennerne med sit æsel? Stierne er godt afmærkede.

Talrige fritids- og forlystelsesparker som f.eks. Disneyland i Paris, Festyland i Normandiet, Futuroscope i Chasseneuil-de-Poitou eller Vulcania i Auvergne tilbyder familien en eller flere oplevelsesrige dage.

Som pendat til Louvre i Paris, finder du også mange berømte kunstværker i "Filiale" i Louvre-Lens i Lens Liévin - et museum, som selv børn synes er sjovt.

Kalder øen? Du kan nu gå over Passage du Gois uden at få våde fødder, når du skal til Île de Noirmoutier.

Du kan være sikker på, at du altid booker din ferielejlighed til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den ferielejlighed, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende en ferielejlighed, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din ferielejlighed.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferielejligheder, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 6.443 sommerhuse